19 / 03 / 2024

batışehir bağcılar iletişim

batışehir bağcılar iletişim

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Batışehir Bağcılar'da 3.050 TL taksitle! Yüzde 15 peşinatla!

Yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunan Batışehir Bağcılar projesinde kampanyalar devam ediyor. Proje kapsamında uygulanan kampanyada yüzde 0,69'luk faiz oranıyla 60 ay taksitlendirme yapılıyor.

Bağcılar Batışehir'de taksitler 3.050 TL’den başlıyor!

Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinde kampanya devam ediyor. Projede yüzde 15 peşinatla, 60 ay firma bünyesinde vade imkanı bulunuyor.

Batışehir Bağcılar'da 60 ay firma vadeli hemen teslim daireler!

Batışehir Bağcılar projesi kampanyası kapsamında banka kredisiz yüzde 15 peşinat ödemesi sonrasında yüzde 0,69'luk faiz oranıyla firma bünyesinde 60 ay vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Batışehir Bağcılar ödeme seçenekleri!

Toplam 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Batışehir Evleri'nde 3 farklı ödeme planı yer alıyor. Projede daire fiyatları 268 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Batışehir Bağcılar ödeme seçenekleri...

Batışehir yüzde 1 peşinatla! 268 bin liradan!

Batışehir projesi açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

Batışehir Bağcılar'da Ocak ayı kampanyası! 4 farklı ödeme seçeneğiyle!

Ocak ayına özel kampanyasına devam eden Batışehir Bağcılar projesinde yer alan konutların fiyatları 268 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında düzenlenen Ocak ayı kampanyasında 4 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor.

Bağcılar Batışehir ödeme koşulları!

Ege Yapı imzası ile inşa edilen Batışehir Konutları lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre, Taksim’e 19 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme koşulları...

Batışehir Bağcılar'da 120 ay vade imkanı! 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Taksim’e 19 kilometre, Maslak’a 20 kilometre, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 12 kilometre mesafede bulunan Batışehir Bağcılar projesi 3 etap halinde yükseliyor. Batışehir Bağcılar'da cazip ödeme seçenekleri yer alıyor.

Ege Yapı Batışehir daire fiyatları!

Ege Yapı Batışehir daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 0,69 faiz oranıyla taksitlendirme imkanı sunulan Batışehir projesinde taksit tutarları 2 bin 297 liradan başlıyor...

Batışehir Bağcılar'da tatil hediyeli daireler! 2 bin 297 TL taksitle!

Batışehir Bağcılar projesinde daire alanlara 4 gece 5 gün İsviçre Alpleri'nde tatil hediye ediliyor. Taksit ödemelerinin 2 bin 297 TL'den başladığı projede fiyatlar 216 bin TL'den başlıyor.

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Mayra Sancakkoru Bağcılar iletişim!

Mayra Sancakkoru projesi İstanbul Bağcılar'da Mayra Yapı tarafından hayata geçirildi. Üç blok olarak planlanan projede fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi...

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Batışehir Bağcılar lokasyon!

Daire fiyatları kata ve cephelerine göre değiştiği proje 3 etap şeklinde yükseliyor. Batışehir Bağcılar lokasyon bilgisine göre Bakırköy’den metro ile 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

York Houses Bağcılar iletişim!

York Houses Bağcılar iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

Merosa'dan Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni proje!

Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı...

Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri!

3 blok şeklinde inşa edilen Mirage Residence projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mirage Residence Bağcılar iletişim!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon!

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

batışehir bağcılar iletişim Haberi

batışehir bağcılar iletişim

Batışehir Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Proje Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. 


Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan Batışehir Bağcılar'da 3 bin 180 TL taksitle ve 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da, Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen Batışehir Rezidans'ta konut fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 3 bin 225 adet daire ve alışveriş caddesinden oluşuyor. 


Batışehir Rezidans'ta bir voleybol sahası, açık ve bir kapalı basketbol sahası, üç tenis sahası, peyzaj sulama sistemleri, dört fitness center, 7/24 kapalı devre güvenlik sistemi gibi ortak kullanım alanlarına...