19 / 04 / 2024

Mirage Residence Bağcılar iletişim!

Mirage Residence Bağcılar iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı. Mirage Residence Bağcılar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Mirage Residence Bağcılar projesi İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor.


Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor.


Lokasyon bilgileri kapsamında Mirage Residence Bağcılar projesi E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Mirage Residence Bağcılar ödeme seçenekleri kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanırken, tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Mirage Residence Bağcılar iletişim!

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön