16 / 04 / 2024

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Ege Yapı Group imzası ile inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Venara Bağcılar satış ofisi!

Venara Bağcılar projesinde lansmana özel 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Proje Onur Market ve İnaş Yapı ortaklığının imzasını taşıyor...

Batışehir Bağcılar lokasyon!

Daire fiyatları kata ve cephelerine göre değiştiği proje 3 etap şeklinde yükseliyor. Batışehir Bağcılar lokasyon bilgisine göre Bakırköy’den metro ile 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Nurol Park Bağcılar satılık ev!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satılık ev teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık!

Nurol Park Rezidans Bağcılar satılık dairelerin fiyatları 440 bin liradan başlayarak değişiyor. Nurol Park Rezidans Bağcılar projesinde 50 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Mirage Residence Bağcılar satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Bağcılar satış ofisi tefefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Nurol Park Bağcılar satış ofisi!

Nurol GYO imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Bağcılar satış ofisi telefon numarası 444 64 96 olarak belirlendi.

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon Haberi

Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükselen ve 3 etaptan meydana gelen Ege Yapı Batışehir 3 bin 226 konuttan oluşuyor. Projede 121 mağazalı alışveriş caddesi de bulunuyor.


Batışehir Bağcılar satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. İçerisinde Doğa Koleji ve Four Points By Sheraton Oteli'nde yer alacağı proje Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle yükseliyor. 


İlk 2 etapta teslimlerin yapıldığı Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yollarında olan projenin TEM’den direkt giriş imkanı mevcut.


Bağcılar Batışehir ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatta, firma bünyesinde 0,69 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 25 peşinatta, yüzde 25'i 1 yıl sonra ödeniyor ve kalan yüzde 50'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Batışehir Bağcılar...