28 / 03 / 2024

Batışehir Cadde kiralık mağaza

Batışehir Cadde kiralık mağaza

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatları! İşte şehir şehir tam liste!

Endeksa üniversite öğrencilerinin en çok bulunduğu 10 ildeki kiralık konut fiyatlarını inceledi. İşte şehir şehir tam liste kiralık konut fiyatları...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut Aralık ayı satış şampiyonu Batışehir oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Aralık ayı satış şampiyonu 343 milyon 102 bin 742,91 TL ile Batışehir oldu.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Dumankaya Miks ve Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamınd ahayata geçirilen Dumankaya Miks projesinin ve Batışehir projesinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Batışehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Batışehir projesinin H1, H2, H3 Bloklar ile Bu Bloklara ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabulü yapıldı.

Batışehir Cadde kiralık mağaza Haberi

Batışehir Cadde kiralık mağaza

Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde cadde dükkanları ve mağazalar için ön talep süreci başladı. Toplamda 167 bin metrekareden meydana gelen Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında satınalma ya da kiralama yapabiliyorsunuz. 


Batı Cadde olarak da anılan cadde dükkanları ve mağazalar tekstil, finans, gıda, hizmet amaçları için tercih ediliyor. Depo istediğinize bağlı olarak seçebileceğiniz Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında alanlar 0-100 metrekare, 101-200 metrekare, 201-300 metrekare ve 301 metrekare ile üzeri olarak şekillendirildi. 



Batı Cadde kısmında yapılan ödemeler firma bünyesinde kısa vade ya da banka kredisi ile uzun vade olarak belirlendi. Batı Cadde sadece Batışehir projesinde oturanlara değil herkese açık tasarlanıyor. 


TEM Otoyolu yanındaki Batı Cadde projesinde seçkin mağazalardan meydana gelen geniş bir yelpazede 107 farklı mağaza sunuluyor. Fiyatların henüz belli olmadığı projede; Emlak Konut...