25 / 04 / 2024

Batışehir egeyapı fiyat

Batışehir egeyapı fiyat

Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi!

Bağcılar Batışehir Evleri fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi!

İstoç Batışehir Evleri güncel fiyat listesi 404 bin TL'den başlıyor. Projede cazip ödeme tipleri uygulanıyor...

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu!

Batışehir Evleri 2017 yeni fiyat tablosu 404 bin TL'den başlıyor. İstanbul Bağcılar'da yükselen projede peşinatsız ödeme tipi sunuluyor...

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi!

Batışehir 2017 güncel fiyat listesi daire tiplerine ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Bağcılar'da İSTOÇ'un hemen yanında yükselen projede yaşam başladı. 

Bağcılar Batışehir güncel fiyat!

Bağcılar Batışehir güncel fiyat listesi 418 bin TL'den başlayarak değişiyor. Batışehir Evleri'nde peşinat ödemesi iki yıl erteleniyor...

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını açıyor!

EgeYapı Group’un Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, Premium etabı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. %25 peşinat ile 36 ay %0 faiz ve sadece %15 peşinat ile 60 ay %0,69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir yaşamın kapılarını a

EgeYapı Group Batışehir'de 2 farklı ödeme kampanyası!

EgeYapı Group tarafından Bağcılar’da hayata geçirilen ve İstanbul’un en dikkat çeken yaşam merkezlerinden olan Batışehir; ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıyor.

Batışehir Bağcılar'da yüzde 15 peşinatla 60 ay vade!

Batışehir projesi Egeyapı Group tarafından Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Batışehir Bağcılar projesinde taksitler 3 bin 500 TL’den başlıyor.

Batışehir egeyapı fiyat Haberi

Batışehir egeyapı fiyat

Toplam 3 bin 226 tane dairenin yer aldığı Batışehir Bağcılar'da satış süreci devam ediyor. Ege Yapı Group imzası taşıyna proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.


Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı ile firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 3 etaptan oluşan projenin ilk 2 etabında yaşam başladı.


Bağcılar Batışehir konut fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen projede Four Points By Sheraton Oteli, Doğa Koleji ve 121 mağazalı alışveriş caddesi mevcut.


Ege Yapı Batışehir kampanyalı ödeme planı!

- Yüzde 15 peşin ödemelerde; firma bünyesinde 60 ay vade imkanı ile 0,69 faiz oranı uygulanıyor.

- Yüzde 25 peşinatta; yüzde 25'i 12 ay sonra, yüzde 50'si ise banka kredisi ile 36...