27 / 04 / 2024

batışehir konut kampanyası

batışehir konut kampanyası

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

10 soruda TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kırşehir 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek?  TOKİ Kırşehir 50 bin konut nerede? TOKİ Kırşehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Kırşehir 50 bin konut başvurusu nasıl yapılır?

13 soruda TOKİ Nevşehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Nevşehir 50 bin konut nerede? TOKİ Nevşehir 50 bin konut başvuru dönemi ne zaman? TOKİ Nevşehir 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Nevşehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 13 soruda TOKİ Nevşehir 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

10 soruda TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut hayata geçirilecek? TOKİ Eskişehir 50 bin konut için başvurular ne zamana kadar alınacak? TOKİ Eskişehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte  10 soruda TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası 2019 detayları..

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Batışehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

Mecidiyeköy-Mahmutbey arasını 26 dakikaya indiren dev metro hattı üzerinde konumlandırılan Batışehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Batışehir indirim kampanyası!

Batışehir indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan Batışehir Ege Yapı imzasını taşıyor.

Batışehir Bağcılar konut fiyatları!

Batışehir Bağcılar konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1 dublekse kadar konut tipleri bulunuyor...

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir güncel konut fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir Evleri'nde peşinatsız ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası!

Emlak Konut Batışehir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla banka kredisiz ödemeler yapılıyor. Batışehir Evleri'nde fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.

batışehir konut kampanyası Haberi

batışehir konut kampanyası

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Ege Yapı, gayrimenkulde sunulan yüzde 20 peşin indirimi, sadece yüzde 5 peşinat fırsatı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatlarına ek olarak KDV ve tapu harç indirimleriyle birlikte 30 Haziran tarihine kadar yaşamın devam ettiği Batışehir’den veya yeni etabı da satışa açılan Kordon İstanbul’dan ev sahibi yapıyor. 

H. İnanç Kabadayı: “Ev sahibi olmak isteyenler bu kısıtlı zamanı iyi değerlendirmeli”

GYODER, KONUTDER ve INDER tarafından 30 Haziran’a kadar uzatılan kampanyaya verdikleri destekle ilgili konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şunları dile getirdi: 

“Kampanya ile ister yatırım ister yaşama amaçlı olsun, konut sahibi olmak isteyenlere çok ciddi bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsatı gören tüketicilerden ciddi anlamda bir talep aldık. Burada önemli olan %10 oranındaki...