25 / 04 / 2024

batışehir loca ne zaman teslim

batışehir loca ne zaman teslim

Konutların alanlarının 39,36 metrekareden başlayıp, 178,40 metrekareye kadar yükseldiği Batışehir Loca fiyatları 233 bin TL ile 999 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor...

Batışehir Loca projesi ne zaman bitecek?

Batışehir Loca projesi ne zaman bitecek sorusunun cevabını ahberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılıyor. Projede konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi.

Her anı ayrıcalıklı bir yaşam: Batışehir Loca projesi!

Batışehir Loca projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde, Ege Yapı Group imzasıyla yükseliyor. Fiyatların 221 bin TL'den başladığı proje, Batışehir projesinin son etabı olarak yükseliyor...

Bağcılar Batışehir Loca ne zaman teslim?

İçinde sauna, buhar odası, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanının yer aldığı Bağcılar Batışehir Loca ne zaman teslim edilecek? Projede, 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut alabiliyorsunuz.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Batışehir Loca adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Batışehir projesinin son etabı olarak yükselen Batışehir Loca projesinde 36 ay vade farksız veya 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme imkanı bulunuyor

Bağcılar Batışehir Loca ödeme planı!

Bağcılar Batışehir Loca ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatlı ya da isteyene 36 ay faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 221 bin TL'den başlıyor

Batı Şehir Loca Bağcılar resimleri!

Batı Şehir Loca Bağcılar resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Bağcılar Loca pojesinin sosyal olanakları arasında fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, dinlenme alanları yer alıyor.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Batışehir'de aidatlar 147 TL'den başlangıç gösteriyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor. Projede aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor.

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Bağcılar Batışehir'de daireler 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da hayata geçirilen Bağcılar Batışehir Evleri 3 etaptan oluşuyor. Batışehir kısmı, Batışehir Loca kısmı ve Batışehir Premium kısmından oluşan projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Batışehir yüzde 1 peşinatla! 268 bin liradan!

Batışehir projesi açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor...

Bağcılar Batışehir 268 bin liradan! Yüzde 10 indirimle!

Batışehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları bulunuyor...

batışehir loca ne zaman teslim Haberi

batışehir loca ne zaman teslim

İçerisinde; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin yer aldığı Batışehir Loca fiyatları 233 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede faizsiz 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Dairelerin alanlarının 39,36 metrekareden başlayıp, 178,40 metrekareye kadar yükseldiği Loca Batışehir projesi, Batışehir'in son etabı olarak yükseliyor. Projede yüzde 1 peşinat avantajı sağlanıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edilen Batışehir Loca fiyatları öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 



Sosyal imkanları arasında; fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları bulunan Batı Şehir Loca, Ege Yapı Group tarafından yaşama geçiriliyor. Projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.  


Batışehir Loca fiyatları!

39,36 - 76,57 metrekare 1+0 daireler 233...