25 / 04 / 2024

batışehir nerede inşa ediliyor

batışehir nerede inşa ediliyor

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Batışehir ödemeleri!

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir ödemeleri kapsamında 30 bin TL indirimli lansman fiyatları ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama imzasıyla yükseliyor...

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor? Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi!

Referans Beşiktaş nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Referans Beşiktaş lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? sorusunun yanıtı ve Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bağcılar Avrupa Konutları detayları...

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Dünya Şehir Maltepe nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Dünya Şehir Maltepe detayları...

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor? Lokasyon bilgisi!

Bizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşteBizim Mahalle 4. Etap nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar..

18 kente yeni şehir hastanesi inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesi olmayan kentlere de şehir hastanesi inşa edilmesine ilişkin çalışmalar başlatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız. Hedefimiz 30 büyükşehirin 30’una da şehir hastanesi yapmak” dedi...

İsrail Batı Şeria'da inşa halindeki camiyi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde inşa halindeki cami ile bir evi ruhsatsız olduğu iddiasıyla yıktı.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

batışehir nerede inşa ediliyor Haberi

batışehir nerede inşa ediliyor

Dairelerin satış sürecine devam edilen Batışehir nerede yapılıyor sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 5 etaptan oluşuyor. 


İçerisinde; 3 bin 226 adet konut bulunan Batı Şehir Evleri Bağcılar projesi, 167 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede, Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Ege Yapı Group imzasıyla yaşama geçirilen Batışehir nerede yapılıyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar cevabı veriliyor. Projenin ilk etap teslimleri hemen gerçekleşiyor. 



Batışehir Evleri ev fiyatları!

Stüdyo daireler 229 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler 351 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 498 bin TL'den,

3 oda 1 salon daireler 642 bin TL'den,

3,5 oda 1 salon daireler 698 bin TL'den,

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 81 bin TL'den,

4,5 oda 1 salon daireler 795 bin TL'den,

Dubleks...