29 / 03 / 2024

Batışehir ödemeleri!

Batışehir ödemeleri!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir ödemeleri kapsamında 30 bin TL indirimli lansman fiyatları ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama imzasıyla yükseliyor...



İçerisinde toplam 3 bin 226 daire bulunan Batışehir ödemeleri öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Satışların devam ettiği proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında inşa edilen Bağcılar Batışehir, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama tarafından yaşama geçiriliyor.


3 etaptan oluşan Batışehir ödemeleri kapsamında lansman indirimi uygulanıyor. Projede, r stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri mevcut. 


Batışehir ödemeleri!


167 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Batı Şehir Bağcılar'ın sosyal imkanları arasında;  yürüyüş yolları, sauna, fitnes merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark mevcut.


Batışehir ödemeleri!


Batışehir ödemeleri dahilinde 1+1 daireler için 15 bin TL, 2+1 daireler için 20 bin TL, 3+1 daireler için 25 bin TL, 4+1 daireler için ise 30 bin TL indirim yapılıyor. 


Batı Şehir telefon numarası: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön