23 / 04 / 2024

Batışehir ne zaman teslim edilecek

Batışehir ne zaman teslim edilecek

Batışehir projesi, her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra cazip aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat oranı ve akıllı mühendislik çözümleri odaklı.

Batışehir nerede yapılıyor?

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Batışehir ödeme koşulları!

Batışehir ödeme koşulları kapsamında Ramazan ayına özel hemen teslim dairelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. Konut fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılan projede 3 bin 226 adet konut yer alıyor...

Batışehir ödemeleri!

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir ödemeleri kapsamında 30 bin TL indirimli lansman fiyatları ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama imzasıyla yükseliyor...

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi tarafından hayata geçirilen Meva Şehir Ankara projesi 1800 adet daireden meydana geliyor. Peki Etimesgut Meva Şehir ne zaman teslim?

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Konut fiyatlarının 496 bin TL’den başladığı Üçüncü İstanbul Başakşehir projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkan yer alıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Toplam 67 bin 300 metrekare arsa alanına yayılan proje 630 konut ve 380 dükkandan oluşuyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasına sahip. Peki Luxist Bahçeşehir ne zaman satışta?

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Adım İstanbul Residence 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 60 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Soyak Konforia Bahçeşehir'de banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı imzası taşıyan proje 5 bin adet konuttan oluşuyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Batışehir ne zaman teslim edilecek Haberi

Batışehir ne zaman teslim edilecek

EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da hayata geçirdiği, Global aylık bir ekonomi dergisinin gerçekleştirdiği sektör araştırmasında ‘’2014 yılının Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi” olarak açıklanan Batışehir, cazip aidat ücretleri ile de yatırımcıların ve ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor.

 

1+0'dan 5+1 dublekslere kadar her ihtiyaca uygun birbirinden farklı 40 daire tipi ve toplam 3 bin 266 adet konut ile konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Batışehir’de metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL’den başlıyor.


Her metrekaresinin değerlendirildiği yaşam alanları, sosyal imkanları ve ulaşım avantajlarının yanı sıra Batışehir projesi, aidat ücretiyle de sektörde fark yaratıyor. Batışehir’in hizmet kalitesine göre sektör ortalamasının oldukça altındaki aidat ücretleri kapsamında; sosyal tesisler, güvenlik ve teknik hizmetler, genel bakım gibi hizmetleri yer alıyor. 


Batışehir; sürdürülebilir yaşamın merkezi!

Doğa Kolejinin eğitim verdiği,...