25 / 04 / 2024

batışehir teslimleri ne zaman

batışehir teslimleri ne zaman

İlk 2 etap teslimleri yapılan Ege Yapı Batışehir kampanyası devam ediyor. Dairelerin 268 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Batışehir Bağcılar 268 bin liradan! Yüzde 1 peşinatla!

4 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu Batışehir projesi toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. Batışehir projesinde stüdyolardan 5+1 dublekslere kadar 40 farklı daire seçeneği bulunuyor...

Batışehir satılık daire fiyatları

818 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Batışehir satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin ilk etabında yer alan daireler hemen teslim edilecek..

Batışehir nerede yapılıyor?

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Batışehir nerede yapılıyor sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje, toplam 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor...

Batışehir ödeme koşulları!

Batışehir ödeme koşulları kapsamında Ramazan ayına özel hemen teslim dairelerin ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor. Konut fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılan projede 3 bin 226 adet konut yer alıyor...

Batışehir ödemeleri!

Konutların teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir ödemeleri kapsamında 30 bin TL indirimli lansman fiyatları ile konut sahibi olmak mümkün. Proje, Ege Yapı Group Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama imzasıyla yükseliyor...

Batışehir Bağcılar'da yaşam başladı!

Yaşamın başladığı ve "Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödülüne sahip Batışehir, sunduğu doğal ortam ve sosyal donatılarla dikkat çekiyor. Batışehir Bağcılar'da yaşam başladı...

Batışehir'de teslimden önce kampanya fırsatı! 1.124 lira taksit!

Batışehir'de yeni bir kampanya başladı. Buna göre isteyenler yüzde 1 peşinat vererek sonraki ilk 24 ay boyunca 742'şer lira ve ardından 96 ay boyunca 1.461 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabiliyor...

Batışehir'de 206 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, EPP, TOKİ ve Ege Yapı Group ortaklığında inşa edilen Batışehir ' de 206 bin TL ' den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Batışehir Bağcılar'da stüdyo daireler 200 bin liradan satışa sunuluyor!

Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama ortaklığıyla hayata geçirilen Batışehir Bağcılar' da stüdyo daireler 200 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Batışehir Projesi'nde yaşam 2014'te başlıyor!

EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar'da inşa edilen "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi'nde yaşam 2014'te başlıyor. 5 Ocak 2014'e kadar geçerli olan kampanyada stüdyo daireler için 5.000 TL...

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Kayabaşı Seyran Şehir teslimleri ne zaman?

Emlak Konut güvencesiyle yükselen Seyran Şehir Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlangıç gösteriliyor. Peki Kayabaşı Seyran Şehir teslimleri ne zaman?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman? Proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

batışehir teslimleri ne zaman Haberi

batışehir teslimleri ne zaman

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 3 bin 226 adet daire mevcut. Proje Ege Yapı Group imzası ile inşa ediliyor.


Ege Yapı Batışehir kampanyası kapsamında indirimler, ara ödemeli seçenekler ve düşük peşinat seçenekleri ile ödeme yapılabiliyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor.


Bağcılar Batışehir Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.


Batışehir Ege Yapı projesinin Batışehir kısmında daire fiyatları 268 bin TL'den, Batışehir Loca kısmında 270 bin TL'den, Batışehir Premium kısmında ise 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ege Yapı Batışehir kampanyası!

- Yüzde 1 oranında peşinatta; kalan tutarın yüzde 24'ü ara ödeme şeklinde ödeniyor, kalanı ise taksitlendiriliyor. 

- Yüzde...