25 / 04 / 2024

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?



"Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Başakşehir - Kayaşehir'de inşa edilen  Adım İstanbul  Evleri İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. Proje 615 tane daire ve 120 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir'de yüzde 25 peşinde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yüzde 50 peşin alımlarda ise kalan tutar 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Adım İstanbul Konutları'nın sosyal alanları arasında; hamam, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, soyunma odaları, fitness center, su oyun havuzları ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Adım İstanbul Başakşehir teslimleri ne zaman?

Satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlangıç gösteren Adım İstanbul Residence'de konut teslimlerinin 2018 yılı Ocak ayında yapılması öngörülüyor. Proje 35 bin 75 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Başakşehir Adım İstanbul ulaşım: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Kayaşehir iletişim 

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön