28 / 03 / 2024

Batışehir Premuim Rezidans

Batışehir Premuim Rezidans

Bağcılar' da inşaat halindeki Batışehir Premuim Rezidans ' ın en üst katında dün yangın çıktı. İzolasyon malzemesinden kaynaklandığı belirtilen yangına müdahale için söndürme helikopteri istendi...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi!

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 3 etaptan meydana gelen projede 3 bin 180 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Bağcılar Batışehir Rezidans teslim tarihi...

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Güneşli Batışehir Premium'da 1+0 daireler 276 bin TL'ye!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir Premium'da daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 407 adet rezidans daire bulunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 1+1'ler 276 bin TL'ye!

EGEYAPI Group'un, EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar'da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta 36 ay sıfır faiz imkanı!

Batışehir Premium Rezidans’ın yeni kampanyası kapsamında; yüzde 25 peşinat ile 36 ay sıfır faiz ve yüzde 15 peşinat ile 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları gibi alternatifli ödeme planları yer alıyor.

Batışehir Premium Rezidans'ta kampanya!

Yüzde 25 peşinatla 36 ay yüzde 0 faiz ve sadece yüzde 15 peşinatla 60 ay yüzde 0.69 firma vadesi fırsatları sunan Batışehir Premium, yeni bir kapı açıyor.

700 milyon TL'lik yatırımla Bağcılar Batışehir projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi konut, rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alana sahip .

Batı Şehir Loca Rezidans!

Batı Şehir Loca Rezidans, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde, Ege Yapı Group tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 233 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Batışehir Premuim Rezidans'ın en üst katında dün yangın çıktı!

Bağcılar' da inşaat halindeki Batışehir Premuim Rezidans ' ın en üst katında dün yangın çıktı. İzolasyon malzemesinden kaynaklandığı belirtilen yangına müdahale için söndürme helikopteri istendi...

Batışehir Premuim Rezidans Haberi

Batışehir Premuim Rezidans

Bağcılar'da inşaat halindeki Batışehir Premuim Rezidans'ın en üst katında dün yangın çıktı. İzolasyon malzemesinden kaynaklandığı belirtilen yangına müdahale için söndürme helikopteri istendi. İtfaiye ekipleri alevlere vinçlerle ulaşarak müdahale etti. İtfaiyeye ait söndürme helikopteri yangına müdahale etmeden geri döndü.


Deniz Derin/ Sabah...