16 / 04 / 2024

Batışehir projesi ege yapı

Batışehir projesi ege yapı

Ege Yapı mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor... “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir Konutları peşinatsız 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle!

Batışehir Evleri Ege Yapı tarafından inşa edildi. Projede peşinatsız, aylık 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir'de yüzde 20 peşinat! Bankasız 120 ay vadeyle!

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Batışehir projesi ege yapı Haberi

Batışehir projesi ege yapı

Batışehir hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Ev alacağımız zaman genelde kendimize bazı sorular sorarız; “Ev almak için doğru zaman mı?”, “hayalimdeki eve ulaşmak için aylık ödemeleri yapabilir miyim? ”,“faiz oranları acaba daha da düşecek mi?”, “alacağım ev prim yapacak mı?”,  “banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabilir miyim?”.  Bu ve benzeri sorular, ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırım yapmayı düşünenlerin aklındaki sorular. Bu soruların doğru cevaplarını bulamayanlar, önüne çıkan büyük fırsatı göremeyenler hayallerindeki yaşamı kaçırırken, fırsatı yakalayanların sağladığı kazançlar ve prestijli yaşamlar gözlemlendiğinde “keşkeler” başlar. 


“Güneş Batıdan Doğarsa Biz de Banka Kredisiz Ev Alırız” Diyenlere Müjde!

Şimdi Ege Yapı, bu fırsatı kaçıranlara “keşke” dedirtecek, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmayacak mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor. Kendi semtine adını veren,...