20 / 04 / 2024

Batışehir projesi fiyatları

Batışehir projesi fiyatları

Batışehir'de “Ege Yapı Finansman Modeli” ile bankasız 120 ay vade yapılıyor. 70 daire için geçerli olan kampanyada daire satış fiyatının yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor..

Batışehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Batışehir projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Batışehir'de 2019'da öde kampanyası 2017!

Peşinat ödemesi olmayan Batışehir projesi Ege Yapı imzası taşıyor. Konut teslimlerin hemen yapıldığı Batışehir fiyatları 404 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi için yatırımcı aranıyor!

Ankara Bağlıca’daki Batışehir projesi 650 bin metrekarelik alanda 9 ada ve 29 parselden meydana geliyor. Toplamda 8 bin 399 konutun yapılacağı projeye inşaatçılar ilgi gösteriyor

3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları!

Toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen 3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları 495 bin TL'den başlıyor.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Avrupa Konutları Başakşehir projesi fiyatları 2016!

İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir projesi 604 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Başakşehir projesi fiyatları 2016...

Şimdi güneş Batışehir'den doğuyor!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir projesi ödeme kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisiz 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 818 bin metrekare alanda konumlandırılıyor.

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Batışehir Projesi Kısmi Geçici Kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sultangazi Batışehir Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları!

Ege Yapı Batışehir konut fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilen projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi yer alıyor.

Bağcılar Batışehir'de kampanya!

Toplamda 3 bin 226 adet daireden meydana gelen Bağcılar Batışehir projesi 3 etaptan oluşuyor. İşte, Bağcılar Batışehir'de kampanya...

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.

Batışehir projesi fiyatları Haberi

Batışehir projesi fiyatları

Batışehir hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ev alacağımız zaman genelde kendimize bazı sorular sorarız; “Ev almak için doğru zaman mı?”, “hayalimdeki eve ulaşmak için aylık ödemeleri yapabilir miyim? ”,“faiz oranları acaba daha da düşecek mi?”, “alacağım ev prim yapacak mı?”,  “banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabilir miyim?”.  Bu ve benzeri sorular, ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırım yapmayı düşünenlerin aklındaki sorular. Bu soruların doğru cevaplarını bulamayanlar, önüne çıkan büyük fırsatı göremeyenler hayallerindeki yaşamı kaçırırken, fırsatı yakalayanların sağladığı kazançlar ve prestijli yaşamlar gözlemlendiğinde “keşkeler” başlar. 


“Güneş Batıdan Doğarsa Biz de Banka Kredisiz Ev Alırız” Diyenlere Müjde!

Şimdi Ege Yapı, bu fırsatı kaçıranlara “keşke” dedirtecek, banka kredisi kullanılmasına gerek kalmayacak mucize gibi bir ödeme planı teklif ediyor....