19 / 03 / 2024

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

Emlak Konut Batışehir daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk 2 etabı teslim edilen proje Atatürk Havalimanı'na ve 3. köprü güzergahına yakın konumda bulunuyor.



Ege Yapı Batışehir'de konutların yanı sıra Doğa Koleji, Four Points By Sheraton Oteli ve 121 mağazalı alışveriş caddesi yer alıyor. Proje 3 etap halinde hayata geçiriliyor.


Emlak Konut  Batışehir  daire fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Bağcılar'da inşa edilen proje 3 bin 226 tane konuttan meydana geliyor.


Batışehir Ege Yapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 15 peşin ödemelerde; firma bünyesinde 0,69 faiz oranı ile 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Proje Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle inşa ediliyor.


Yapımı devam eden 3. Köprü bağlantı yollarında olan Bağcılar Batışehir Evleri 'nde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Emlak Konut Batışehir daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta; yüzde 25'lik kısım 1 yıl sonra, yüzde 50'lik kısım ise banka kredisi ile 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeniyor. 


Batışehir satış ofisi iletişim

Telefon: 0850 222 53 43

Web: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön