19 / 04 / 2024

Batman Belde konutları

Batman Belde konutları

Kentsel dönüşüm programı dahilinde ilimizde 2500 dairenin inşa edildiği açıklandı. Kentsel dönüşüm programı dahilinde inşaat ruhsatı verilen Belde mahallesindeki konutlar hızla yükselirken bu mahallede yeni bir semtin oluşacağı bildirildi.

Batman'da kentsel dönüşümle 2 bin 500 konut inşa ediliyor!

Batman'da kentsel dönüşüm programı dahilinde 2 bin 500 dairenin inşa edildiği açıklandı. Kentsel dönüşüm programında inşaat ruhsatı verilen Belde Mahallesi'ndeki konutlar hızla yükselirken bu mahallede yeni bir semtin oluşacağı bildirildi.

Batman İkiköprü'ye imar şartı!

Batman İkiköprü belde Belediye Eşbaşkanı Osman Karabulut, nüfusu artan belde de biriken sorunları aşacaklarını söyledi. Karabulut, ''Yüzde 50 hibe destekli imar çalışmalarını gerçekleştirirsek, altyapı ağırlıklı projelerimizi hayata geçireceğiz'' dedi.

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme!

TOKİ Batman 2019 kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL'den başlıyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesi için kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. 

TOKİ Batman Ciğerlo kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman Ciğerlo projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak. Projede toplam 600 adet konut bulunuyor.

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri!

Batman Ciğerlo TOKİ 2019 başvuru detayları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Hasankeyf'in yeni konutlarında sona geliniyor!

Ilısu Barajı'nın tamamlanması ile birlilte sular altında kalacak Batman'ın Hasankeyf ilçesinin yeni yerleşim yerindeki konutların inşasında sona gelinirken, yapımı tamamlanan ticaret merkezinde 98 iş yerinin anahtarı hak sahiplerine dağıtıldı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Batman Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Emekliler Derneği'nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının desteği ile Batman’a kazandırdığı 160 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

Batman Sason'a TOKİ geliyor!

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

Batman Belde konutları Haberi

Batman Belde konutları

Kentsel dönüşüm programı dahilinde inşaat ruhsatı verilen Belde mahallesindeki konutlar hızla yükselirken bu mahallede yeni bir semtin oluşacağı bildirildi. Daha önce dubleks ve 3 katlı olarak inşa edilen Belde Yapı Kooperatifi konutlarının yerine dikilmeye başlanan yüksek binalar şehre apayrı bir görüntü kazandırıyor.


5 farklı firmanın inşa ettiği yüksek ve lüks binalarda yaklaşık 2500 daire oluşacağını belirten inşaat yetkilileri "Batman her türlü yeniliği kabul ettiği gibi modern yaşam alanlarını da tercih ediyor. Yeni yapılan binalar genelde "akıllı" olarak bilinen donanıma sahipler. Kat karşılığı olarak sahiplerinden alınan inşaatlar en geç 3 yılda tamamlanacak ve hak sahiplerine verilmeye başlanacaktır" dediler. 


Belde mahallesindeki inşaatların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen ve "gökdelen" diye tabir edilen konutların 12 ila 15 kat arasında değiştiği ifade edildi.


Batman...