29 / 03 / 2024

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.



Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'de ilk defa Batman'da yapılan emekli konutların örnek proje olduğunu belirterek "Batman'a kazandırılan bu proje hem örnektir ve hem de daha da örnek projeler yapacak çalışmalar içerisindeyiz" dedi. 


Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile yaptıkları görüşmelerden olumlu neticeler aldıklarını belirten Ekmen "emekli görüşmeler neticesinde, TOKİ'ye park, kütüphane ve kafe tarzında bir sosyal tesis, mevcut parklara spor aletleri, yürüyüş parkurları.  TOKİ  içinde otobüs durakları. 3 otobüs seferinin 6'ya çıkması, sinyalizasyon sistemi gibi bazı çalışmalar için sözler aldık, emekli TOKİ sakinlerine 

hayırlı olsun" dedi. 


Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, emekli TOKİ'nin çevresini kuşatacak istinat duvarı ve tel örgü ile mobese ve güvenlik kamera sistemi için bilahare her bloktan birer yönetici ile toplantı yapıp projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. 



Batman Gazetesi 


Geri Dön