19 / 04 / 2024

batman belediyesi metruk bina yıkımı

batman belediyesi metruk bina yıkımı

Batman Belediyesi, şehir merkezinde atıl durumda olan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk binaları bir bir yıkıyor.

Batman'daki metruk bina yıkıldı!

Batman Belediyesi'ne yapılan müracaatları değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde yer alan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Batman'da 9 adet arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Batman Belediyesi, Batman ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet arsayı 1 milyon 91 bin 306 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

batman belediyesi metruk bina yıkımı Haberi

batman belediyesi metruk bina yıkımı

Batman Belediyesi, kent merkezinde atıl durumda olan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk yapıların mahalle sakinlerine tedirginlik vermesi nedeniyle yıkılıyor. 

Batman Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahalle sakinlerinin şikayetleri doğrultusunda harekete geçen Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belde Mahallesi Ömer Muhtar Bulvarı Köprülü Kavşak mevkisindeki 3 katlı metruk binayı yıktı.

İluh Mahallesi Yaşam Caddesinde bulunan atıl durumdaki 2 katlı yapı yıkılma tehlikesi oluşturduğu nedeniyle Batman Belediyesi Fen İşleri Ekiplerince yıkımı yapılırken aynı sokakta bulunan atıl durumdaki diğer metruk yapılarının da yıkımı kontrollü bir şekilde...