19 / 04 / 2024

batman emekli konutları son durum

batman emekli konutları son durum

Ahmet Davutoğlu, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada; TOKİ'ye talimat verdiğini, emeklilere ek yük getirmemek için taksit tutarının 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Talimatı alan TOKİ çalışmaya başladı.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve dernek yöneticileri tarafından, Kuyubaşı Batman Sosyal Rehabilitasyon Merkezi arkasında yapılan TOKİ'ler hakkında üyelerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Nilüfer'de hayata geçireceği 133 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

batman emekli konutları son durum Haberi

batman emekli konutları son durum

Hükümet, muhalefetin ikramiye vadettiği emeklileri ev sahibi yapmak için harekete geçti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada; TOKİ'ye talimat verdiğini, emeklilere ek yük getirmemek için taksit tutarının 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Talimatı alan TOKİ çalışmaya başladı.


İlk denemesini Batman'da gerçekleştiren TOKİ, gelen talepler doğrultusunda projeleri hayata geçirecek. Proje kapsamında emekli ve dar gelirlilerin 240 ay vade ve 250 lira taksitle ev sahibi olabileceğini belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, ev sahibi olmak isteyen emeklilere çağrıda bulundu. Turan, “Başbakanımızın açıklamasından sonra yaptığımız konutlarda emeklilerimize öncelikli bir avantaj sağlayacağız. 200 bin ilave konut daha yapacağız. Emekliler ve dar gelirliler, 240 ay vade ve 250 lira taksitle ev sahibi olabilecek. Evler 75 metrekare olacak mimari olarak en uygun şekilde tasarlanacak. Bunun...