25 / 04 / 2024

Batman Şevket Başak kavşağı

Batman Şevket Başak kavşağı

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Batman Emekli SenTOKİ'de sorunlar çözülecek!

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bin 472 konuttan oluşan Emekli SenTOKİ'de vatandaşlarla buluştu. Aksoy, sorunları yerinde inceledi.

Batman İluh Deresi'ne kentsel dönüşüm geliyor!

İluh deresinde köklü ıslah çalışmasının yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan bir heyetin Batman’a geleceğini belirten Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, “Bu dere kentsel dönüşüm programına alınabilir” dedi.

Batman Sanayi Sitesi'nin yolu yenilendi!

Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu.

Batman Şevket Başak kavşağına köprülü geçit yapılıyor!

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi!

Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. İşte Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi...

Derya Park Batman Evleri teslim tarihi!

Toplam 332 adet daireden oluşan Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Derya Park Batman Evleri teslim tarihi...

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 dairenin fiyatı 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Derya Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Derya Park Batman Evleri projesinde toplam 332 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinleri tapularını istedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi nin önünde toplanarak 2981 sayılı İmar Affi Yasası gerence tapularını talep eden Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa sakinlerine CHP İBB Grubundan destek geldi

Batman'a 400 yeni konut yapılacak!

7.360 üyesi ile Batmanın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen Emekliler Derneği, üye sayısı ile rekora koşuyor. Dernek, kısa zamanda yaklaşık 400 dairelik yeni bir müjdesini kamuoyu ile paylaşacak.

Batman Belediyesi 83 dönümlük arsa arıyor!

Batman Valiliği ile Batman Belediyesi arasında Kuyubaşı TOKi yakınlarında 83 dönümlük spor kompleksi protokolü imzalandı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; "Bu alanda projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Batman'a 500 konutluk yeni yaşam alanı!

Uzun süredir Batman gündeminde yer alan Belediye lojmanlarının yerine yeni bir yaşam alanının kurulması hususunda nihayet taraflar arasında anlaşma sağlandı. Ülker, “Hedefimiz bu inşaatı 30 ay içerisinde tamamlamak." dedi.

ÖİB'nin Batman Beşiri ihalesine 6 milyon TL teklif!

Batman'ın Beşiri ilçesinde 410 no.lu parseldeki, 10.095,58 metrekare yüzölçümlü Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı imarlı gayrimenkul üzerindeki bina ile birlikte en yüksek teklifi veren İrfan Bozkurt’a satıldı.

Batman Şevket Başak kavşağı Haberi

Batman Şevket Başak kavşağı

Köprülü kavşağın iki yıl gibi bir sürede tamamlanmasının planlandığını belirten firma yetkilileri; “Trafik sıkışıklığına meydan vermemek için iki site arasında işleyecek yol güzergahına start verdik” diye konuştular. Öte yandan güzergah sakinleri, trafiğin daha da rahatlayabilmesi için Güneykent çevre yolunun da bir an önce trafiğe açılmasının gerektiğine dikkat çektiler. 



Batman...