26 / 04 / 2024

Batman Teknokent

Batman Teknokent

Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek. Üniversite ile OSB arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Batman Teknokent'in yapımı 2 yılda tamamlancak!

Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek. Üniversite ile OSB arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

ÖİB'nin Batman Beşiri ihalesine 6 milyon TL teklif!

Batman'ın Beşiri ilçesinde 410 no.lu parseldeki, 10.095,58 metrekare yüzölçümlü Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı imarlı gayrimenkul üzerindeki bina ile birlikte en yüksek teklifi veren İrfan Bozkurt’a satıldı.

Batman'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Batman’ın Belde ve GAP semtlerinin yanı sıra Pınarbaşı mahallesinde de bazı binalar kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayat buluyor. Pınarbaşı mahallesi Hamidiler caddesinde 5 katlı binanın yıkımına start verildi.

Praktiker'in ilk franchise mağazası Batman'a!

Geçen yıl Türkiye’de yeniden yapılanma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, ilk franchise mağazasını önümüzdeki ay içinde Batman’da açmaya hazırlanıyor..

Batman'da Gercüş-Midyat Karayolu projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün. 1 adet dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satıldığı projede fiyat 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor!

Wone Lighting Batman Devlet Hastanesi'ni aydınlatıyor. Wone Lighting’in basındaki çalışmalarını gözden kaçırmayan hastane yetkilileri karanlıkta kalan hastanenin dış aydınlatmasında Wone Lighting tecrübesinden yararlanmaya karar verdi.

Batman Teknokent Haberi

Batman Teknokent

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek.Batman Üniversitesi, kenti sanayi ve mühendislik üssü haline getirecek çalışmaların yapılacağı teknokenti kurmak için çalışma başlattı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle Teknoloji Fakültesi Dekanlığı öncülüğünde altyapısı tamamlanan teknokent için üniversitenin Batı Raman Kampüsü'nde 10 bin metrekarelik bir alan ayrıldı.Üniversite ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Tapu tescil işlemleri tamam

Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş yaptığı açıklamada, teknokentin kurulacağı alanla ilgili tapu tescil işlemlerinin bitirildiğini anlatarak, teknoloji geliştirme bölgesinin tüm prosedürlerini tamamladıklarını söyledi.Teknokenti ABD'deki Silikon Vadisi gibi bir teknoloji bölgesi yapmayı düşündüklerini anlatan Durmuş, "Belki Silikon Vadisi kadar büyük olmaz, ama...