16 / 04 / 2024

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi nasıl

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi nasıl

Isı yalıtımının uzman markası Baumit’in yenilikçi yapısını ortaya koyan open® Isı Yalıtım Sistemi, duvarların nefes almasını sağlayan yapısı sayesinde konut iklimini optimize ederek kış ve yaz aylarında konforlu mekanlar yaratıyor.

Bu bankadan senetle kredi alma fırsatı sizin olabilir! İşte ayrıntısıyla detaylar!

Ziraat Bankası, acil para sıkıntısına düşen bireylere özel bir çözüm sunuyor: Senetle kredi! Bu eşsiz imkanla, nakit ihtiyaçlarınızın giderilmesi artık çok daha kolay. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu inovatif hizmet ile mali sorunlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz.

Minisan Maxi MS-2500 2500 W Quartz Isıtıcı indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 

Minisan  Quartz Isıtıcı yüksek teknolojik alt yapısı ve inovatif yaklaşımı sayesinde bulunduğu mekanın kolayca ısınmasını sağlar. Peki elektrikli ısıtıcı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Fakir toz torbasız elektrikli süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Rengi ve estetik görünümüyle dikkat Fakir Veyron ,filtreleme teknolojisi ve motor gücü sayesinde temizliği zahmet olmaktan çıkarıyor. Peki inovatif yaklaşımla ortaya çıkarılan Fakir Veyron Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor ? 

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Baumit, ısı farklılıklarına yanıt verebilecek ürünler geliştiriyor!

Baumit, İnovasyon Merkezi’nde farklı iklim koşulları ve mevsimler arası ısı farklılıklarına yanıt verebilecek yüksek standartlarda ürünler geliştiriyor. Ancak öyle iki sıcaklık derecesi var ki ürünlerin uygulamalarında çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Baumit Zemin Sistemleri, alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri kullanıldığı alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Nef'in yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 13 Ekim'de!

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Silverline Ankastre, inovatif tasarımlarıyla göz dolduruyor!

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen To the Point fuarında Silverline'da yer alacak. Silverline'nın inovatif tasarımları ve teknolojik özelliklere sahip ürünleriyle fuarda adından sıkça bahsettireceği düşünülüyor.

Baumit Classico Special Rille ile dokular çizgiye dönüştü!

Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille..

Baumit Türkiye, ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Plan çerçevesinde, hedeflerimize ulaştığımız ve sektör beklediğimiz yönde büyüdüğü sürece Türkiye'de ikinci tesisimizi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi nasıl Haberi

Baumit inovatif ısı yalıtım sistemi nasıl

“Nefes alan ısı yalıtım sistemi” olarak tanımlanan open® Isı Yalıtım Sistemi, difüzyona açık olma özelliği ile oda içerisindeki hava neminin optimum seviyede kalmasına yardımcı oluyor.  Yine bu özelliği sayesinde su buharı oluşmasını engelleyerek duvarlarda terleme olmasının önüne geçiyor. Bunu da Baumit İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen sistem içerisindeki bileşenleri ile sağlıyor.

Difüzyona açık bir ısı yalıtım plakası olarak geliştirilen Baumit open® reflect, özel beyaz kaplaması sayesinde plakanın ısınarak gerilmesini engelliyor. Normal EPS ısı yalıtım plakaları ile karşılaştırıldığında %23 oranında daha iyi ısınma sağlıyor. open® reflect ısı yalıtım plakası için özel olarak geliştirilen yapıştırıcı ve sıva ürünü openContact ise yine nefes alma kabiliyeti yüksek yapısı ile plakanın bu özelliğini destekliyor.

Sistemin alanında devrim yaratan bir diğer ürünü ise StarTrack.

Günümüzde dübelleme sistemi, delerek, vidalayarak ya...