25 / 04 / 2024

Bay Hikmet Travel adres 

Bay Hikmet Travel adres 

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Çağrıbay Gıda İnşaat Emlak Komisyonculuğu Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrıbay Gıda İnşaat Emlak Komisyonculuğu Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Çağrıbay tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Bay İnşaat 42 Maslak ne zaman teslim?

Bay İnşaat 42 Maslak ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesi olarak belirlendi. Bay İnşaat 42 Maslak projesi kapsamında yer alan daireler 2014 yılı içinde Haziran ayında teslim edilecek

Sanatçılar Parkı’nda 'İki Kıtaya Nâzım Hikmet Köprüsü' heykeli açılıyor!

Edebiyatımızın büyük ismi şair Nâzım Hikmet’ in 112. doğum gününde Beşiktaş Belediyesi ve Nâzım Hikmet Vakfı şairin anısını yaşatacak bir anıt heykelin açılışını yapmaya hazırlanıyor.

İki Kıtaya Nâzım Hikmet Köprüsü 15 Ocak'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü şairimiz Nâzım Hikmet Ran’ ın 112. doğum gününde Beşiktaş Belediyesi ve de Nâzım Hikmet Vakfı şairin anısını yaşatacak bir anıt heykelin açılışını yapıyor.

Tuğbay Kumoğlu: Konut kredisi faizleri 2013'teki gibi düşük olmayacak!

Tuğbay Kumoğlu, 2013'ün ilk yarı yılının faizler açısından oldukça düşük seviyelerde seyredilen bir dönem olduğunu belirterek, "2013 yılındaki faiz seviyelerini yakalamanın zor olduğu görülüyor" dedi

Travel Turkey İzmir Fuarı 4-7 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, 8'inci kez İZFAS, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.S. işbirliğinde organize ediliyor.

Jim Eyre, Yeşil Binalar Zirvesi'nde Singapur Gardens by the Bay projesini anlatacak!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan 'Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi', Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Jim Eyre bu yıl 'Singapur Gardens by the Bay' projesini anlatacak.

Hikmet Haspolatlı: Türkiye afet tehdidi altında!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı: " Ülkemiz, ciddî afet tehdidi altında olan bir bölgede ' dedi...

Hikmet Haspolatlı: 700 milyon liralık kaynak kentsel dönüşüm için harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı; Şu ana kadar 700 milyon liraya yakın bir kaynak kentsel dönüşüm için harcandı, şeklinde konuştu

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CZK İnşaat Bayındırlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Cezik tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Pendik, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

Bay Hikmet Travel adres  Haberi

Bay Hikmet Travel adres 

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Sebuktekin tarafından kuruldu.

Bay Hikmet Travel Otelcilik Limited Şirketi konusu:
A- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir,...