29 / 03 / 2024

Bayburt kerpiç ev

Bayburt kerpiç ev

Bayburt'ta Zait Mahallesi Bahçeli Sokak'ta Hatice Sever' e ait iki katlı kerpiç ev çöktü, evin enkazında kaldığı tahmin edilen yaşlı kadının kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır'da kerpiç ev çöktü: 9 çocuktan 2'si öldü!

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan 2 katlı kerpiç ev çöktü. Göçük altında kalan 9 çocuktan iki kız kardeş hayatını kaybetti.

Süleyman Soylu'dan 'kerpiç ev'lerle ilgili açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye-İran sınırında yaşanan depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, ''Kerpiç evler konusunda tedirginliğimiz, riskimiz var. Bu konuda arkadaşlarımız tüm bölge halkına gerekli duyurularda bulunuyorlar'' dedi.

Kilis'te kerpiç ev çöktü: 1 kişi yaralandı!

Kilis ilinin Musabeyli ilçesinde kerpiç evin çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı...

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Darende'de 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor!

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan 215 yıllık kerpiç ev zamana direniyor. 215 yıllık tarihi kerpiç evin restore edilmesi planlanıyor.

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Elazığ'da iki katlı kerpiç ev çöktü. Olay sonucunda 4 büyükbaş hayvan telef oldu. AFAD ekipleri tarafından barınma ve gıda desteği sağlandı.

Iğdır'daki kerpiç evler tarihi yansıtıyor!

Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz, "Yapılar, bölgenin, yörenin ve ülkenin iklim özelliklerine göre şekil alır. Yöre sıcak iklime sahip olduğu için kerpiç evlerin daha sağlıklı olacağı düşünüldüğünden bölgede kerpiç ev çok fazladır''dedi.

Kerpiç ev maliyeti 2017!

Daha çok köy yerleşim alanlarında yapılan kerpiç evler, hem ucuz hem de kışın sıcak tuttuğu günümüzde hala tercih edilen inşaat türleri arasında yer alıyor.

Bayburt kerpiç ev Haberi

Bayburt kerpiç ev

Zait Mahallesi Bahçeli Sokak'ta Hatice Sever'e ait (60) iki katlı kerpiç ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. 


Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine giden Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ile Bayburt Belediyesi ekipleri, enkaz altında kaldığı tahmin edilen Hatice Sever'in kurtarılması için çalışma başlattı. Kurtarma çalışmalarına çevredeki vatandaşlarda destek verdi. 


Bu arada, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, olay yerine gelerek, çalışmaları takip...