23 / 04 / 2024

Bayraklı Nafiz Gürman Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Bayraklı Nafiz Gürman Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Bayraklı Belediyesi'nin Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirdiği kültür merkezinin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Proje bittiğinde merkez bölgenin birçok ihtiyacına cevap verecek.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Transvaro Elektron Aletleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertürk Görman tarafından açıldı.

Joi Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Joi Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Peker ve Gürman Şeremetli ortaklığında kuruldu.

Joi Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joi Turizm Anonim Şirketi  Gaziosmanpaşa’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Gürman Şeremetli  ve Yılmaz Peker tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı'da hasar gören apartmanları tahliye etmeyen esnafa tepki!

Aylar önce İzmir'de gerçekleşen ve en çok Bornova ile Bayraklı ilçelerinde ağır hasara yol açan depremin sonrasında onlarca apartman tehlikeli olması nedeniyle tahliye edildi.  Ancak hasar gören binalarda hala faaliyet gösteren esnaflar, tepkilere neden oldu.

Bayraklı'ya ilk konteyner cuma günü konulacak!

Bakan Murat Kurum, konteyner yapım sürecini AFAD'ın yürüttüğünü, Bayraklı'da 1000 konteynerlik alanda faaliyetlerin sürdüğünü, cuma günü itibarıyla ilk konteynerin konulacağın

İzmir Bayraklı'da yıkılan Yılmaz Erbek Apartmanı havadan görüntülendi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. En çok yıkımın gerçekleştiği Bayraklı ilçesinde Yılmaz Erbek Apartmanı'nda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı Nafiz Gürman Kültür Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Bayraklı Nafiz Gürman Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Bayraklı Belediyesi tarafından Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçirilecek kültür merkezinde sona yaklaşılıyor. İçinde kursların verileceği, semt merkezinin de yer alacağı çok amaçlı kültür merkezi inşaatı, toplamda bin 334 metrekare inşaat alanına sahip olacak. İçinde dokuz oda, üç salon bulunacak kültür merkezi bodrum katıyla birlikte beş kat olacak. Merkez aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacak. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan projenin kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Yetkililer, kültür merkezi inşaatının kısa sürede tamamlanacağını belirtti. 


ÇOK AMAÇLI OLACAK 


Kültür merkezinin sadece Nafiz Gürman Mahallesi için değil komşu mahalleler için de bir avantaj sağlayacağını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada semt merkezi aracılığıyla özellikle kadınlarımıza ücretsiz kurs vermeye devam edeceğiz. Merkez taziye evi olarak da kullanılacak. Bittiğinde güzel bir projeyi daha Bayraklı...