20 / 04 / 2024

Bayraklı sokak yenileme çalışmaları

Bayraklı sokak yenileme çalışmaları

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Kırklareli Karacaibrahim'e yeni yol ve otopark yapıldı!

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde Karacaibrahim mahallesinde başlatılan sokak yenileme çalışmaları tamamlanarak, 4 bin 770 metrekarelik yol ve kaldırım ile birlikte 100 araçlık otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmir Bayraklı'daki 7 katlı bina yıkılıyor!

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Ankara Caddesi ile 284/1 Sokak kesişimindeki 7 katlı binanın yıkım çalışması sırasında ortaya çıkan manzara 'İnsan hayatı bu kadar ucuz mu' sorusunu akıllara getirdi.

Sakarya Şal Sokak sil baştan yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.

Sakarya Şal Sokak'ın altyapısı yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şal Sokak’ın altyapısını baştan aşağıya yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Şal Sokak üzerinde başlattığı yenileme projesi kapsamında SASKİ, Şal Sokak’ın altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Adapazarı Şal Sokak’a müjdesini verdiği yenileme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Bugün itibariyle Şal Sokak'ta 2. etap çalışmaları başladı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etap tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında başlatılan Adapazarı Şal Sokak Yenileme Projesi’nde ilk etapta çalışmalar sonlanıyor.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi'nde çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehir merkezine müjdesi verilen Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Bayraklı sokak yenileme çalışmaları Haberi

Bayraklı sokak yenileme çalışmaları


Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek. Tamamen yenilenen sokaklar modern bir görünüme kavuşturulacak ve aynı zamanda kış aylarındaki yağmur suyu birikimi sorunun da önüne geçilmiş olunacak.


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yollarını yenilemeye devam ediyor. Çay Mahallesi'nde 2122 sokaktan başlayıp, 2108/1 sokakta sona erecek parke çalışmaları kapsamında toplam 38 mahalleye yaklaşık 4 bin m2 kilit parke döşenecek. Tepekule Mahallesi'nde ise çalışmalar 2083 sokaktan başlayıp, 1643/36 sokakta tamamlanacak. Toplam 37 mahalleye yaklaşık 3 bin metre kare kilit parke döşenecek. Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacak çalışmalar kapsamında Bayraklı sokakları yaklaşık 7 bin m2'lik kilit parke ile yenilenecek. Çalışmalar tamamlandığında sokakların görünümü de değişirken vatandaşlar daha rahat edecek....