25 / 04 / 2024

bayraklıda yangın mı çıktı

bayraklıda yangın mı çıktı

İzmir 'in Yeni Kent Merkezi Bayraklı 'da önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı.

İzmir Bayraklı'da yangın çıktı!

Yeni Asır-Sabah Baskı Tesisleri ile benzinlik yakınındaki binada çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Büyükşehir'in 2 itfaiye aracından birinin hortumu delindi, birinin suyu bitti. Yangın Manisa'dan yetişen ekiplerin desteğiyle 2.5 saatte söndürüldü

İstanbul'da kentsel dönüşüm yapılıyor ama yetmiyor! Her sokakta 1-2 bina bile devrilse büyük felaket olur!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesindeki çalışmalar hem de İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'da dönüşüm çalışmalarınınsürdüğüne ancak rakamların yetersiz olduğuna dikkat çekti. 

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

Bayraklı'da yıkımın faturası ağır oldu!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası yıkımın oluştuğu Bayraklı'da trafik felç oldu. Gerek şehir merkezindeki bina yığınından kaçmak isteyenler, gerekse bu bölgede tanıdıkları olanlar bir anda trafiği felç ettiler.

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta da önemli kararlar aldıklarını ilk olarak Yusuflar Mahallesi'nde 24 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesine başladıklarını söyledi.

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşümü kabus olmaktan kurtaracağım. Kentsel dönüşümde vatandaşa teminat olacağım. Vatandaşı müteahhitle baş başa bırakmayacağız. Büyükşehir Belediyesi sürece garantörlük yapacak." dedi...

Murat Kurum Gaziosmanpaşa'da dönüşüm projelerini inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Kentsel dönüşümün ilk başladığı bölgelerden biri olan, yüzde 40’ından fazlasının şantiyeye döndüğü Gaziosmanpaşa’da dönüşüm sorunlu geçiyor. 

Yıldırım Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan'da kentsel dönüşüm görüşmelerine başlıyor.

İstanbul'da dönüşüm en hızlısı Ümraniye'de!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği İstanbul’da, 85 bin konutun yenilendiği Ümraniye, şehirde en fazla konutun dönüştüğü ilçe oldu.

Trabzon'da dönüşüm hızla sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

bayraklıda yangın mı çıktı Haberi

bayraklıda yangın mı çıktı


İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde önceki akşam dev konut ve alışveriş merkezi inşaatında çıkan yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi itfayesinin yetersiz müdahalesi kaygı uyandırdı. Yangının ancak Manisa'dan gelen takviyeyle söndürülebilmesi, İzmir itfaiyesinin halini bir kez daha gözler önüne serdi



İzmir'de önceki akşam dev bir konut ve AVM inşaatında çıkan yangın, yine İzmir itfaiyesinin sınıfta kaldığı bir sınav olarak tarihe geçti. Merhum Başkan Ahmet Piriştina döneminde AKS 110 birimini kuran ve gösterdiği başarılı çalışmalarla birçok ödüle layık görülen İzmir itfaiyesinin son dönemde üst üste skandallarla gündeme gelmesi İzmirliler'in tepkisini çekti.


İhmaller zinciri

İzmir, İtfaiye Haftası'nın kutlandığı şu günlerde Bayraklı'daki Yeni Kent Merkezi'nde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketine ait dev inşaatta çıkan yangında facianın eşiğinden döndü. İnşaatın hemen yanında içinde kimyasal maddeler bulunan Yeni Asır-Sabah Gazetesi...