26 / 04 / 2024

bayralık lider centrio

bayralık lider centrio

Lider Centrio nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Mega Metal halka arz oluyor! Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihi 7 Aralık...

Bakır tel sektöründe Avrupa ve Türkiye pazarının lider üreticilerinden Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihleri 7-8 Aralık 2023'te gerçekleşecek. Mega Metal'in talep toplama rakamları ve detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Bakan Ömer Bolat: Türk inşaat sektörü 430 milyar dolarlık hacme ulaştı!

Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşan Ticaret Bakanı Bolat, Türk inşaat sektörünün, bölgesinde lider ve küresel inşaat piyasasında önemli bir aktör konumuna geldiğini belirterek, 20 yılda 430 milyar dolarlık hacme ulaştığını söyledi.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

Kripto para borsasında çalkantılı süreç sürüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen major düşen trendini kıramaması, haliyle altcoin‘lerin de tahmin edilen büyük çıkışları yaşamasına mani oluyor.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.

iPhone 13 Pro Teknosa'da! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin lider teknoloji pazarlarından Teknosa, iPhone 13 Pro Max'i internet sitesinde görücüye çıkardı. iPhone 13 Pro'nun Teknosa'da fiyatı ne kadar İşte iPhone 13 Pro'nun 29 Aralık 2022 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22'ye dev indirim! Sakın kaçırmayın! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin lider teknoloji marketlerinden biri olarak hayatımıza giren Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22'ye indirim yaptı! İşte Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 21 Aralık 2022 fiyat listesi ve özellikleri...

bayralık lider centrio Haberi

bayralık lider centrio

İzmir Bayraklı'da 55 bin metrekare brüt inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Lider Centrio Lider İnşaat imzası taşıyor.


10 katlı 3 blok halinde inşa edilen Lider Centrio home ofis ve mağazalardan meydana geliyor. Lider Centrio nerede? sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerin yer aldığı Lider Centrio'da 6 bin 900 metrekarelik serbest dolaşım alanı mevcut. 


Lider Centrio'da ;

1 oda 1 salon home ofisler 350 bin liradan,

2 oda 1 salon home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


İzmir Lider Centrio'da 290 home ofisin yanı sıra 43 mağaza da bulunuyor. Proje kapsamında yer alan home ofislere ve mağazalara banka kredisi ile sahip olunabiliyor.


Lider Centrio nerede?


Lider Centrio nerede: Lider Centrio konum olarak Bayraklı Adliyesi'nin karşı...