29 / 03 / 2024

bayramda feribot iskeleleri

bayramda feribot iskeleleri

Ramazan Bayramı tatili için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskelesinde yaklaşık 2 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu

AVM'ler bayramda açık mı?

Çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 olarak belirlenen alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık?

Trend Arena AVM bayramda açık mı?

Trend Arena AVM hergün sabah 10:30 ile akşam 22:30 arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena AVM bayramda açık mı? Trend Arena AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Olimpa AVM bayramda açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM bayramda açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Podium AVM bayramda açık mı?

Podium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM bayramda açık mı? Podium AVM bayramda kaça kadar açık?Podium AVM bayramda kaçta açılacak?

14 Burda AVM bayramda açık mı?

14 Burda AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Bolu 14 Burda AVM bayramda açık mı?14 Burda AVM bayramda kaça kadar açık?14 Burda AVM bayramda kaçta açılacak?

MaviBahçe AVM bayramda açık mı?

MaviBahçe AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir MaviBahçe AVM bayramda açık mı? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaça kadar açık? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaçta açılacak?

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

41 Burda AVM bayramda açık mı?

41 Burda AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, 41 Burda AVM bayramda açık mı? 41 Burda AVM bayramda kaça kadar açık? 41 Burda AVM bayramda kaçta açılacak?

Modern East AVM bayramda açık mı?

Modern East AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Modern East AVM bayramda açık mı? Modern East AVM bayramda kaça kadar açık? Modern East AVM bayramda kaçta açılacak?

Endülüs Park AVM bayramda açık mı?

Endülüs Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park AVM bayramda açık mı? Endülüs Park AVM bayramda kaça kadar açık? Endülüs Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?

Axis İstanbul AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?Axis İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Axis İstanbul AVM bayramda kaçta açılacak?

Harem feribot ve deniz otobüsü iskelesi imar planı askıda!

Üsküdar Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

bayramda feribot iskeleleri Haberi

bayramda feribot iskeleleri

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Çanakkale güzergahını kullanan tatilciler, feribot iskeleleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 

     Tatillini geçirmek için Çanakkale'ye gelmek üzere Eceabat ile Kilitbahir köyü iskelelerine gelen tatilciler, bölgede yoğunluk yaşanmasına neden oldu. 

     Kilitbahir köyünden Çanakkale'ye geçmek için bekleyen araçların oluşturduğu araç kuyruğu, zaman zaman 2 kilometreye ulaştı. 

     Çanakkale Boğazı ile adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri de yoğunluğu azaltmak amacıyla seferlerini aralıksız olarak sürdürdü. 

     Öte yandan Anadolu yakasından Avrupa yakasına gitmek isteyen vatandaşları taşıyan otobüsler de gece geç saatlerde Çanakkale Feribot İskelesi'nde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. 

     Feribot iskelelerinde dün öğle saatlerinde başlayan araç yoğunluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

     Araç yoğunluğunun olduğu bölgelerde önlem alan ekipler ise sürücüleri aşırı hız...