28 / 03 / 2024

bayramiç sgk binası nerede

bayramiç sgk binası nerede

Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu il müdürlüğü, Bayramiç’e hizmet binası açmak için başlattığı girişimler sonucu Bayramiç Mal Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arsa il müdürüne teslim edildi...

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 22 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 22 Ocak'ta!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi 22 Ocak'ta saat 14:30'da yapılacak.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Bafra SGK Binası'nın temeli atılıyor!

Bafra’ya (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hayata geçirilecek olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılıyor.

bayramiç sgk binası nerede Haberi

bayramiç sgk binası nerede


Çanakkale SGK il müdürlüğü ile Bayramiç Mal Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Cami Cedit mahallesi Namık Kemal sokakta ilçe mal müdürlüğüne ait 625 m2 arsa, SGK il müdürlüğüne verildi. Bayramiç Kaymakamlığında yapılan imza töreninde SGK İl Müdürü Basri Tümsek, Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya ve Bayramiç Mal Müdürü Sinan İnan katıldı. İmza töreninde ilçe Mal Müdürüne teşekkür eden SGK il Müdürü Tümsek “Yapılan çalışmalar sonucu ilçe mal müdürlüğü tarafından kurumumuza 625 m2 arsa tahsil edildi. Bu alana yapacağımız 2 katlı Akıllı hizmet binası ilçe halkı ilçe dışına giderek SGK hizmetleri yaptırma sıkıntısından kurtulacak. Bu konudaki çalışmalarımızı hızlandırarak 2014 programına aldırmak için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.


İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya ise Sosyal Güvenliğin her geçen gün daha fazla önem kazandığının altını...