28 / 03 / 2024

Bayrampaşa eski Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi

Bayrampaşa eski Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi

Bayrampaşa eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili ilçedeki yerel basın mensupları, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Bayrampaşa kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Eski Bayrampaşa Cezzaevinin bulunduğu bölgede başlatılan kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Anahtar teslimine hazır olan daireleri gezen hak sahipleri, bugün teslim tutanaklarını imzaladı... 

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Bayrampaşa Sağmalcılar nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Kartaltepe Mevkii, 23657 ( Eski: 124, 125 bir kısmı, 13664 bir kısmı ) parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı cazibe merkezine dönüşecek!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanında kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi iptal edildi!

Bayrampaşa Eski Cezaevi’ni kapsayan kentsel dönüşüm planları idare mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi Bayrampaşa'ya değer katacak!

Bayrampaşa’nın çehresini baştan sona değiştirecek eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bayrampaşa eski Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi Haberi

Bayrampaşa eski Cezaevi Alanı Dönüşüm Projesi


İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi’nin merakla beklenen eski cezaevi alanı kentsel dönüşüm projesi hakkında yerel basın mensuplarına detaylı bilgi verildi. Cezaevi alanı Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Naser Şimşek ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına gazeteciler Cemil Sağlam, Mehmet Ceylan, Yılmaz Birinci, Selahattin Bölükbaşı, Osman Tarlacı ve İrfan Sancaklı katıldı. Toplantıda Bayrampaşa Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Metin Aygün de hazır bulundu.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı Naser Şimşek, “Projeyle ilgili bilgi kirliliğini önlemek, zihinlerdeki soruları cevaplandırmak için sizlerle bir araya geldik. Üret-boşalt-aktar-sürdür yöntemiyle hayata geçirilecek projemizin ana amacı daha yaşanabilir ve daha modern bir Bayrampaşa inşa etmek. Mahalle kültürünü bozmadan yerinde dönüşümün en güzel örneğini ortaya koyacağız inşallah” dedi.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de, sunum eşliğinde, projeyle...