19 / 04 / 2024

bayrampaşa Etiler Gıda

bayrampaşa Etiler Gıda

Etiler Gıda tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Etiler Gıda İstanbul Bayrampaşa ve Tekirdağ Çorlu ilçelerinde Franchising Sözleşmesi ile şube açılışı gerçekeleştirecek...

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

Ünlü iş insanından rahatlatan açıklama! Gıda fiyatlarında önemli bir artış beklemiyoruz!

Asgari ücretli, emekli, memur kesimi kendisine yapılan zamların ardından önümüzdeki günlerde özellikle gıda fiyatların ne kadar artacağını sorarken, çok önemli bir isimden bu konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Tarımda korkunç haber! Apar topar bir araya gelip sayıyı aşağı çektiler, gıda krizi patladı! Ekmek de var

Gıda krizi dünya genelinde iyice belli oluyor. Uluslararası Hububat Konseyi (IGC), 2022/23 dönemi için global mısır ve buğday üretim tahminini aşağı çekti. Ekmek fiyatlarının artmasından korkuluyor.

KDV indirimine ek indirim haberi geldi! Temel gıda ürünlerinde büyük fırsat!

Türkiye'nin her bir noktasında toplam 10,001 mağaza sayısı ile hizmet veren ünlü market A101 milyonların cebini rahatlatacak indirimleri açıkladı. Gıda ürünlerindeki yüksek artışın önüne geçebilmek için KDV indirimi yapılırken şimdi gelen son dakika haberine göre yeni indirimler geliyor...

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni 2021 İnşaat Metal Lojistik Oto Yedek Parça Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Önder Kara tarafından kuruldu.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

bayrampaşa Etiler Gıda Haberi

bayrampaşa Etiler Gıda

Etiler Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


İstanbul - Bayrampaşa ve Tekirdağ - Çorlu ilçelerinde şube açılması için Franchising Sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyuna...