19 / 04 / 2024

Bayrampaşa Gülpark Yuvam nerede

Bayrampaşa Gülpark Yuvam nerede

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bayrampaşa Belediyesi'nin 2017 bütçesi 205 milyon TL!

2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’mızın değerine değer katmak için hizmet kalitemizi arttırmaya ve projelerimize yeni projeler eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour Bayrampaşa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour Bayrampaşa Kurban bayramı çalışma saatleri...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Bayrampaşa eski cezaevi alanı yaşam merkezi oluyor!

Bayrampaşa’da daha kaliteli, daha yaşanabilir ve daha güvenli bir yaşam alanı oluşturma hedefi ile yola çıkan İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi, eski Cezaevi Alanı’na yepyeni bir yaşam merkezi inşa etmeyi planlıyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam nerede Haberi

Bayrampaşa Gülpark Yuvam nerede


Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Bayrampaşa Gülpark Yuvam projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. 8 bin 267 metrekare alanda hayata geçirilen Gül Park Yuvam projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!


Toplam 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşan Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


İstanbul Bayrampaşa ilçesine bağlı Altın Tepsi Mahallesi'nde konumlandırılan Bayrampaşa Gülpark Yuvam projesinde dairelerin yanı sıra çok amaçlı fitness salonu, cafe, restoran, açık/kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Aralık 2018'de teslimlerin gerçekleşeceği Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında vade farkı olmadan 30 ay taksitli ödeme imkanı yer alıyor. 


Adres: Altın Tepsi Mahallesi Akpınar Caddesi Bayrampaşa / İstanbul


Satış Ofisi Tel :0212 567 68 68 - 0212 567 69 68

Web: