20 / 04 / 2024

Bayrampaşa Paşadora ne zaman teslim

Bayrampaşa Paşadora ne zaman teslim

Bayrampaşa Paşadora kapsamında konutların fiyatları 226 bin liradan başlıyor. Detaylı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan - Bayrampaşa İlçeleri, Raylı Sistem Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Bayrampaşa'daki İstanbul Hali'ne 2 milyon TL'lik tesis geliyor!

Bayrampaşa’daki İstanbul Hali’ne 2 milyon TL'lik Bayrampaşa Hali Kasa Yıkama Tesisi kurulacak. Tesisin açılışı Nisan ayında yapılacak.

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma ay sonunda vuruluyor!

2009’da yıkılan Bayrampaşa Cezaevi’ne ilk kazma bu ay sonunda vuruluyor. Maliyeti 1 milyar TL olan projede devlet hastanesi, okul, cami ve yer altı otoparkı yapılacak.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Bayrampaşa'da Asansör Mevzuatı Semineri düzenlendi!

Asansör kazalarının önüne geçmek için çalışmalara devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘Asansör Mevzuatı’ semineri düzenledi, Asansör Mevzuatı seminerinin açılış konuşmasını Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya yaptı...

Eski Bayrampaşa Cezaevi alanına ne yapılacak?

Eski Bayrampaşa Cezaevi’nin bulunduğu alana yapılması planlanan Alışveriş Merkezi projesi İstanbul İBB meclisinden tartışmalar eşliğinde kabul edildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ret oyu kullanan CHP grubuna sitem etti.

Bayrampaşa Cezaevi arazisine ne yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, eski Bayrampaşa Cezaevi arazisine konut, hastane, otopark, cami, sosyal ve kültürel tesis yapılmasına ilişkin yeni planı kabul etti.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Bayrampaşa Paşadora ne zaman teslim Haberi

Bayrampaşa Paşadora ne zaman teslim

Mutlu İnşaat projesi, Pashadora, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Alanı'nda yükseliyor. 50 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Bayrampaşa Paşadora'da 200 konut ile 50 ticari ünite bulunuyor. 


Bayrampaşa Paşadora Evleri'nde konutlar 1+1'den 5+2'ye kadar farklılık gösteriyor. Bayrampaşa Paşadora Rezidans'taki konutların alaları ise 70 ila 399 metrekare arasında değişiyor. 




Bayrampaşa Paşadora satılık konut fiyatları 226 bin TL'den başlıyor. 


Bayrampaşa Paşadora fiyat listesi şu şekilde;

1+1 dairelerin fiyatları 226 bin TL ile 273 bin TL, 

2+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL ile 604 bin TL, 

3+1 dairelerin fiyatları 515 bin TL ile 747 bin TL, 

4+1 dairelerin fiyatları 632 bin TL ile 1 milyon 153 bin TL,

5+2 dairelerin fiyatları 1...