19 / 04 / 2024

Baysan Trafo borcu

Baysan Trafo borcu

Baysan Trafo Radyatörleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Baysan Trafo fabrika inşaatı için kredi çekti...

Vergi borcu taksitlendirme dilekçesi!

Vergi borcunuz olduğunu ve taksitlendirmek istediğinizi düşünelim. Vergi borcu taksitlendirme için bağlı olunan vergi dairesine bir dilekçe ile müracaat edebilirsiniz. İşte vergi borcu taksitlendirme dilekçesi örneği..

İzmir Dikili Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “154 kV Dikili Trafo Merkezi Projesi” kapsamında belirlenen alanlarda acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Vergi borcu olan ev alabilir mi?

Ev sahibi olmak istediğinizi ancak vergi borcunuzun olduğunu düşünelim. Mevcut borcunuz ev almanıza engel teşkil edecek mi? Vergi borcu olan kişiler ev alabilir mi? İşte yanıtı..

Vergi borcu olan ev satılabilir mi?

Bir ev satın almak istediğinizi ve istediğiniz gibi bir ev bulduğunuzu düşünelim. Peki, satın almak istediğiniz evin üzerinde vergi borcu varsa ne olur? Vergi borcu olan ev satılabilir mi?

Eski ev sahibinin aidat borcu nasıl ödenir?

Apartman ve konut sitelerinde tüm maliklerin aidat borcunu ödemesi gerekiyor. Peki, bir ev satın aldığınızı ancak eski ev sahibinin aidat borcunun olduğunu düşünelim. Eski ev sahibinin aidat borcu nasıl ödenir?

Satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar?

Taşınmaz mallar için alınan elektrik, su ve doğalgaz gibi abonelikler yapılıyor. Peki, aldığınız evdeki aboneliklerin borcu olduğunu düşünelim. Peki, satın aldığım dairenin elektrik borcu kimi bağlar diyorsanız işte yanıtı..

Emlak vergisi borcu kime ait?

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi yer alıyor. Peki, gayrimenkulün el değiştirmesi halinde o senenin emlak vergisi borcu kime ait? Vergiyi kim öder?

Emlak vergisi borcu olan ev satılabilir mi?

Emlak vergisi gayrimenkuller adına her sene iki taksitte ödeniyor. Verginin mükellefi taşınmazın sahibi oluyor. Peki, emlak vergisi borcu olan ev satılabilir mi? Emlak vergisi borcu olan ev satılırsa ne olur?

Ölen kişinin gayrimenkul borcu ailesine kalır mı?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu "Ölen kişinin gayrimenkul borcu ailesine kalır mı?" sorusuna yanıt verdi..

Emlak vergisi borcu nereden öğrenilir?

Arazi, arsa ve bina sahiplerinin emlak statüsündeki taşınmazları için her sene ödemesi gereken vergi emlak vergisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi borcu nereden öğrenilir?

Emlak vergisi borcu ne zaman ödenir?

Ev, işyeri, arsa ve arazi sahip ve hissedarlarının her sene ödemeleri gereken emlak vergisi taksit ödemeleri belediyeye yapılıyor. Peki, emlak vergisi borcu ne zaman ödenir?

Emlak vergi borcu sorgulama ve ödeme işlemleri!

2014 yılında bir taşınmaz satın aldığınızı ve ilk kez emlak vergisi ödeyeceğinizi düşünelim. Emlak vergisi ne kadardır, nereden ve nasıl ödenir? İşte emlak vergi borcu sorgulama ve ödeme işlemleri...

Arapgir Havza Trafo Merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Arapgir Havza Trafo Merkezi Projesi kapsamında proje alanına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Bakanlar Kurulu kararı bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Baysan Trafo borcu Haberi

Baysan Trafo borcu

Baysan Trafo tarafından yapılan açıklama şöyle;


Fabrika inşaatı yapımında kullanılmak üzere, şirketimiz ile Kalkınma Bankası A.Ş arasında ilk 2 yıl anapara ödemesiz olmak üzere 7 yıl süreli uzun vadeli 3.000.000,00 Euro tutarında uygun kaynaklı yatırım kredisi ile işletme harcamalarında 

kullanılmak üzere 1.125.000,00 TL tutarında kalkınma kaynaklı vadesi 3 yıl rotatif  işletme kredi sözleşmesi imzalanmıştır. Kredi kullanımıyla ilgili işlemlere...