29 / 03 / 2024

Be Life Kartal

Be Life Kartal

Be Life Kartal projesinde daire teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Be Life Kartal Konutları fiyat listesi 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Kartal daire fiyatları!

Be Life Kartal daire fiyatları 2+1'lerde minimum 470 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Be Life Kartal fiyat listesi!

Lansmana özel fırsatların sunulduğu Be Life Kartal projesinde şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılabiliyor. Be Life Kartal fiyat listesine göre daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Kartal'da konut imarlı arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olmak isteyenler dikkat!

Kartal Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yakacık Mahallesi, 11814 ada 1 parselde yer alan 164,94 metrekare yüzölçüme sahip arsayı satıyor...

Opel Combo Life'ta 0 faiz müjdesi! Combo Life'taki fırsatlara inanamayacaksınız! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin en çok sevdiği ve beğendiği modeller arasında yer alan Opel Combo Life'ta 0 faiz Fırsatı başladı. Peki Opel Combo Life fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Be Life Kartal Haberi

Be Life Kartal

1+1 daire satışlarının tamamlandığı Be Life Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dairelere yer veriliyor. Projede bnka kredili ödemelerin 1-2 ay içerisinde başlaması planlanıyor. 
 
Be Life Kartal Evleri toplam 270 daireden oluşuyor. Teslimlerinin 2019 yılının Haziran ayında yapılması öngörülen Be Life Kartal'da bankasız faizsiz şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme imkanı sunuluyor. 
 
Be Life Kartal projesi Kartal'da E-5'e 900 metre mesafede yer alıyor. Proje 10 bin metrekare arazi üzerinde, toplam 44 bin metrekare kapalı brüt inşaat alanına sahip.

Be Life Kartal Evleri'nde;

Açık yüzme havuzu
Geniş peyzaj
Dinlenme alanları
Çocuk oyun parkı
Fitness center
Bay-bayan sauna
Her daireye 1 araçlık kapalı otopark 
100 araçlık misafir...