19 / 04 / 2024

Be-Ma İnşaat Avcılar görselleri

Be-Ma İnşaat Avcılar görselleri

Be-Ma İnşaat'ın 1.500 konut inşa edeceği Avcılar projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinin 2014 Mart veya Nisan ayında satışa sunulması hedefleniyor...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çep tarafından kuruldu.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Kentsel dönüşüme Avcılar modeli!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ilçedeki kentsel dönüşüm konusunda önemli açıklamalar yaptı. İşte Hançerli'nin o açıklamaları...

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Atay İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Acınan ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar'da bir binanın beşinci katındaki balkon çöktü!

İstanbul Avcılar'da 5 katlı eski bir binanın beşinci katındaki dairesinde bulunan balkon çöktü.

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Be-Ma İnşaat Avcılar görselleri Haberi

Be-Ma İnşaat Avcılar görselleri


Be-Ma İnşaat, Emlak Konut GYO Avcılar Kapadık ihalesinde 523 milyon TL'ye satın aldığı 90 dönümlük arsa üzerinde 1.500 konut inşa edecek. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde konutların yanı sıra ofis ve ticari birimler de yer alıyor.


TEM otoyolu üzerinde yükselecek olan Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde ofisler cadde tarafında bakacak konumda yer alacak. Yüzde 10'u ticari alana ayrılan Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde ticari birimler blokların altında olacak.


Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konut seçenekleri sunuluyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin çoğunlukta olacağı Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde 1+1 daireler için ayrı blok olacak.


Be-Ma İnşaat Avcılar'da satışların Mart - Nisan 2014 tarihinde başlaması hedefleniyor. Be-Ma İnşaat Avcılar projesinde konut teslimlerinin inşaat çalışmaları başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Toplam inşaat alanı 150...