26 / 04 / 2024

behzat ç

behzat ç

Ankara'nın simgesi Kuğulu Park'ta 1970'lerden beri ilk kez yenileme çalışması yapılacak. Havuzdaki çatlaklardan 30 tonluk suyun sızması engellenecek. Park, sonbahara yetişecek

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktör!

Big Property Agency Pazarlamadan Sorumlu Kurucu Ortağı Behzat Şimşek, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktörü anlattı.

Behzat Kaplan kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

DRKB Invetment Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DRKB Invetment Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Behzat İskenderoğlu ve Ronson Panıkula Devassy  ortaklığıyla  kuruldu...

Arnavutköy'de miras cinayeti: 1 ölü!

Çatalca’da babasından kalan mirası paylaşamayan İsmail T., kardeşi Behzat T.’yi öldürdü. Delilleri yok etmek isteyen katil zanlısı cesedinin de içinde bulunduğu aracı ateşe verdi.

Noveyapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Nakliye Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noveyapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Nakliye Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile Behzat Kılıçaslan imzasıyla bugün kuruldu.

İşte Behzat Uygur'un Beykoz'da yaşadığı muhteşem ev!

Tiyatrocu Behzat Uygur Beykoz'da ailesi ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açtı. Uygur'un özellikle Amerika'da sıklıkla kullanılan loft tarzı dairesi mimarisi ile göz kamaştırdı.

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

Ali Ergin Şahin, Reysaş GYO'dan ayrıldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Ali Ergin Şahin'in yerine Behzat Kaplan Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Reysaş GYO kararı Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı!

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Behzat Restoran Çankaya'da yeni şubesini açtı!

'Özel günlerin özel dostu' sloganıyla yola çıkan Behzat Et & Balık & Mangal Çankaya Oran'da yeni şubelerinin açılışını gerçekleştirdi.

Çanta askılı seramik lavabo Seramik Tasarım Yarışması’nda 1. oldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği Seramik Tasarım Yarışması’nda, sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Behzat Birtane, seramik kaplama malzemelerinde Aslı Erkun birinciliğe layık görüldü.

behzat ç Haberi

behzat ç

İnsan canlısı kuğuları, asırlık ağaçlarıyla Ankara ’nın ‘nefes’ alanı olan Kuğulu Park’ta bu aralar farklı bir hazırlık var. Yolu Ankara ’ya düşen herkesin oturup soluklandığı, kuğularıyla dertleştiği, Ankara ’nın yeni simgesi ‘ Behzat Ç .’nin de zaman zaman sığındığı Kuğulu Park, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun aldığı kararla ‘yapısı korunarak’ yenilenecek. Çankaya Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek yenilemeyle, parktaki havuz tabanında bulunan çatlaklardan sızan 30 tonluk su kaybının önüne geçilmiş olacak. Bir başka deyişle, Ankaralıların anılarını biriktiren park, artık havuzun suyunu da biriktirebilecek. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılacak olan proje 15 Eylül’de başlayacak ve 2.5 ay içinde bitirilecek Park, Behzat Ç .’nin yeni sezonuna da yetişmiş olacak. 


‘Zarar vermeyiz’ 

Kuğulu Park için hassas davrandıklarını belirten Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Buğra Gökçe “Parkın sınırları...