26 / 04 / 2024

bel air tamara ev

bel air tamara ev

Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 125 milyon dolar değerindeki evine taşındı

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Elon Musk Los Angeles'taki 3 evini sattı!

Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Elon Musk, Los Angeles, Bel-Air’daki üç evini 40 milyon dolara sattı.

Elon Musk Los Angeles’taki evini 29 milyon dolara sattı!

“Tüm fiziksel varlıklarımı satacağım. Ev sahibi olmayacağım” diye konuşan Elon Musk bu yönde adımlar atıyor. Ünlü iş insanı, Los Angeles, Bel-Air’da bulunan malikanesini 29 milyon dolara (199 milyon TL) Çinli iş insanı William Ding’e sattı.

Heidi Klum'un Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık lüks malikanesi!

Bu ay boyunca hasta olduğu için kendine koronavirüs testi yaptıran model Heidi Klum, testin sonucunu Bel-Air'deki 10 milyon dolarlık evinde bekliyor. 8 yatak odalı 10 banyolu ev tam anlamıyla göz kamaştırıyor...

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

ABD’nin en pahalı evi yine satışta!

ABD'nin Los Angeles kentindeki ünlü Bel Air bölgesindeki Chartwell isimli malikane 195 milyon dolara satışa sunuldu. 

Kim Kardashian ve Kanye West Los Angeles'taki evini satıyor!

Kim Kardashian ile Kanye West, sanat müzesine benzeyen evini satışa çıkardı. Çift, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki evi için 18 milyon dolar istiyor.

Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi satışa çıkarıldı!

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Dünyanın en pahalı evi 500 milyon dolar! 2018'de tamamlanacak!

ABD'li film yapımcısı Nile Niami tarafından yaptırılan One, 2018'de tamamlanacak. ABD'nin Bel-Air bölgesindeki en yüksek tepeye kurulan evin fiyatı 500 milyon dolar olarak belirtiliyor.

Beyonce ve Jay Z çifti Los Angelas'tan ev aldı!

Müzisyen çift Beyonce ve Jay Z, Los Angelas'ın Bel Air kentinden 120 milyon dolara malikane aldı. 8 odalı, 4 havuzlu ev baştan aşağı donatıldı.

Amerika tarihinin en pahalı evi 250 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın son derece lüks ve en pahalı evi 250 milyon dolar karşılığında satılıyor. Kaliforniya'daki Bel Air aslında 38.000 metrekarelik süper bir konak.

Kim Kardashian, Los Angeles’taki evini 2 milyon dolara yeniledi!

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian ve rap’çi eşi Kanye West, üç yılın ardından kendi evlerine taşınmak için hazırlık yapıyor. Çiftin Los Angeles- Bel Air’de bulunan malikânesindeki yenileme çalışmaları nihayet tamamlandı.

İşte dünyanın en pahalı evi!

Birçok zengin ve ünlü simaya ev sahipliği yapan Bel Air'deki 9 bin 290 metrekarelik ev 500 milyon dolara satışa çıkacak. Nile Niami'nin inşa ettiği villa 'dünyadaki her özelliği barındıracak' ve 20 ay içinde tamamlanacak.

bel air tamara ev Haberi

bel air tamara ev

İngiltere'nin en zengin dördüncü adamı olan Bernie Ecclestone'un kızı Tamara Ecclestone 12 yatak odalı evine taşındı. 125 milyon dolar değerindeki ev Bel Air'de yer...