20 / 04 / 2024

Belçim Bilginin evi

Belçim Bilginin evi

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Belçika'da sosyal konut tartışması: Yurt dışında evi olan 25 aileye tahliye!

Belçika'nın Lier kentinde yurt dışında gayrimenkulü olduğu belirlenen 25 aile kaldıkları sosyal konutları terk etmek zorunda kalacak. Ayrıca burada kaldıkları süre için aldıkları kira yardımları iade etmeleri talep edildi.

Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında çiftlik arıyor!

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

AB ve Belçika'dan, "İsrail'in yasa dışı yerleşim planlarına" tepki!

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'da yerleşim birimi yapma faaliyetlerinin durdurulması için çağrı yaptı...

TİM-TEB Girişim Evi 11 yeni merkez açacak!

Dönemin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk Ekonomi Bankası’nın “TİM-TEB Girişim Evi” adıyla 11 merkez açacağını söyledi.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de 100 bin evi davullu zurnalı yıktık!

Seçim çalışmaları kapsamında Kayserililer ile buluşan AK Partili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanı olduğu dönemde 100 bine yakın evi kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını anlattı.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Evi olmayana hükümetten dev destek!

Hiç evi olmayan ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlara hükümetten destekler artıyor. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek konut hesabında yeni düzenlemelere gidildiğini açıkladı. 

Amerika tarihinin en pahalı evi 250 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın son derece lüks ve en pahalı evi 250 milyon dolar karşılığında satılıyor. Kaliforniya'daki Bel Air aslında 38.000 metrekarelik süper bir konak.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti Londra'da ev işlerine daldı!

Sahibi olduğu şirketin işleri nedeniyle bir yıl Londra'da yaşamaya karar veren Belçim Bilgin, Palace Road semtinde tuttuğu eve yerleşirken en büyük yardımcısı eşi Yılmaz Erdoğan oldu.

Belçim Bilginin evi Haberi

Belçim Bilginin evi

Güzel oyuncu Belçim Bilgin eski eşi Yılmaz Erdoğan gibi bir çiftlikte yaşamak için kolları sıvadı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, doğayı ve denizi çok seven oyuncu, Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik bulmak amacıyla keşif araştırması yapacak. Yılmaz Erdoğan’ın çiftliği Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan 120 dönümlük arazisini film platosuna...