24 / 04 / 2024

belediye bütçe yatırımları 2014

belediye bütçe yatırımları 2014

Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Akademik Konsey Toplantısı, İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kadir Topbaş, 2014 yılında belediyenin yeni yatırım bütçesinin yüzde 15 artacağını aktardı...

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Yabancılar konut yatırımlarında Türkiye’den vazgeçmiyor!

Yabancılara konut satışı geçen senenin aynı dönemine artış gösterirken, hali hazırda yatırım yapan yabancılar da Türkiye yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Çin'in Türkiye yatırımı son 5 yılda yüzde 120 arttı! 

GYODER üyesi, Helmann Consturaction firması Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selman Özgün, Türkiye'deki yabancıya konut satışlarına ilişkin konuştu. Özgün, son 5 senede Çin'in Türkiye yatırımlarında yüzde 120 oranında artış yaşandığını belirtti...

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

belediye bütçe yatırımları 2014 Haberi

belediye bütçe yatırımları 2014


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ilişkin, "Bugün İstanbul'da 3 milyona yakın araç var. Burada yeni yollar ve alternatifler, geçiş alanlan, yayaya daha rahat hareket edecek imkanlar sağlamalısınız. Taksim'de bu yaptığımız iş doğru, Meclis ve Kurul tarafından da onanmış bir projedir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ilişkin, "Bugün İstanbul'da 3 milyona yakın araç var. Burada yeni yollar ve alternatifler, geçiş alanları, yayaya daha rahat hareket edecek imkanlar sağlamalısınız. Taksim'de bu yaptığımız iş doğru, Meclis ve Kurul tarafından da onanmış bir projedir" dedi.

Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Akademik Konsey Toplantısı, İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirildi.

Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'm siyasi geçmişini ve başarılarını içeren biyografisi okundu.
 
Toplantıda...