25 / 04 / 2024

belediye tuzla yatırımı

belediye tuzla yatırımı

İstanbul Tuzla'da kiralık konut talebi son bir yılda artış gösterirken fiyatlar da şehrin lüks semtlerinden Kadıköy ile yarışmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Gençlik Parkı'nın bir benzerini yapmayı planladığı ilçe, İstanbul'da yatırım geri d

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Realist Tuzla: Gerçek yatırım, gerçek kazanç!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı tanıtılan Realist Tuzla projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye'de hayata geçirecekleri yatırımları anlattı. Başkan Yılmaz Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Kadir Topbaş: Şişli'ye 3,5 milyarlık yatırım yaptık!

stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Şişli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Topbaş yaptığı açıklamada Şişli'ye 3,5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Gaziantep'e 1.1 milyar TL'lik yatırım müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada Gaziantep'e 1,1 milyar TL'lik yatırım müjdesi verdi.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Kayseri Yeşilhisar'a 32 milyonluk yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar ve mahallelerinde bir dizi toplantıya katıldı, toplantıda açıklama yapan Çelik Yeşilhisar'a 32 milyonluk yatırım yapıldığını söyledi.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Samsun'a 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, saklı cennet Ayvacık ilçesine 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Samsun Canik'e 52 milyon liralık yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Canik İlçesi genelinde 52 milyon 312 bin lira yatırım yapıldığını söyledi

Satya İnşaat'tan 2 yeni projeye 370 milyon TL'lik yatırım!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, 2017'de 370 milyon TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. Satya KriyaTime Tuzla'da satışlar sürerken Satya Yayalar Pendik projesinde de çalışmalar başlıyor.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

belediye tuzla yatırımı Haberi

belediye tuzla yatırımı

 

İstanbul Tuzla'da kiralık konut talebi son bir yılda artış gösterirken fiyatlar da şehrin lüks semtlerinden Kadıköy ile yarışmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Gençlik Parkı'nın bir benzerini yapmayı planladığı ilçe, İstanbul'da yatırım geri dönüş süresi açısından en iyi yatırım alanı olarak görünüyor. Pozitif Emlak Endeksi'ne göre İstanbul'da kira gelirlerine göre yatırımın geri dönüşü açısından en kısa süreye 13 yıl 11 ay ile Tuzla ve Avcılar sahip. Ancak Avcılar'da kiralık dairelerin metrekare fiyatı 6 YTL gibi daha düşük bir oranda seyrediyor.

Fiyatlarda yüzde 39 artış

Tuzla, yılbaşından bu yana yüzde 39'u aşan fiyat artışı ile de Avcılar ilçesine göre...