28 / 03 / 2024

Belgin Utma demirce mimarlık

Belgin Utma demirce mimarlık

Mimar Belgin Utma kimdir? Belgin Utma, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Belgin Utma, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Belgin Utma...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Uzman ekonomist Belgin Maviş'ten flaş tahmin! Altın almalı mı, satmalı mı? İşte cevap!

Piyasa uzmanı ekonomist Belgin Maviş, A Haber canlı yayınında konu ile alakalı kritik değerlendirmelerde bulundu.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

Ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamdan alın!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar altın almalı mı, satmalı mı sorusunun yanıtını araştırırken ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı...

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Dekorasyon İnşaat Emlak Isıtma Ve Soğutma Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergüdar Taşdemirci tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netmak İnşaat Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Belgin Utma demirce mimarlık Haberi

Belgin Utma demirce mimarlık

Belgin Utma kimdir?

Belgin Utma, 1987 yılında İzmir’de doğdu. 2005 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 2010 yılında lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. 


2007 yılında Demirce Mimarlık’a katıldı ve halen çalışmalarını sürdürmektedir.


Demirce Mimarlık

"Alpay Demirci ve Burçin Demirsoy`un 1999 yılında tanışmalarıyla birlikte başlayan mimari yolculuklarının adıdır.


Projeleri, sonuca giden basamaklardan (mimari, iç mimari, çevre düzenlemesi, vs…) oluşan bir bütün olarak görür ve bunları tek bir konsept altında şekillendirir.


İzmir merkezli bir ofis olarak kendimize dünya kaynaklarını en az tüketerek ve hatta tüketmeden dönüştürerek mekan üretme sorumluluğu yüklemiş bulunmaktayız.


Bizce mimarlık, teorik kısımlarında yer alan düşünsel boyutlarıyla pratik olarak görülen üretilebilirliği birlikte işletilmesi gereken bir organizma, ve bu gerçekliğin yanı sıra, birbirinden ayrı olarak düşünülen iki başlığın aslında bir bütün olduğu bilinciyle değer...