27 / 04 / 2024

Bella Maison şubeleri

Bella Maison şubeleri

Cezayir'e giderek ülkenin en büyük mobilya hammadde tedariğini sağlayan şirketini kuran Tan Ailesi, "Benim güzel evim" anlamına gelen Bella Maison markasıyla önümüzdeki beş yılda 60 mağaza açmayı hedefliyor.

Primus Bella 09'da lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje! 

Antalya'da hayata geçirilen Primus Bella 09 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Primus Bella 09'da 34 adet tripleks villa bulunuyor.

Primus Bella 09 villaları satışta! Yeni proje!

Primus Yapı'nin ilk konut projesi olan Primus Bella 09 villaları Antalya’da hayata geçiriliyor. Primus Bella 09 villaları satışa çıktı. İşte prpojeye ilişkin tüm detaylar...

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Emsan Bella Gusto Çay Makinesi güncel fiyatı...

Alya Bella villalarında teslimler başladı!

BOSS4 İnşaat’ın Beylikdüzü’nde inşa ettiği ve 12 lüks villanın yer aldığı ‘Alya Bella’ projesinde teslimler başladı.

Bella Maison yatak odasında net yüzde 50 indirim yaptı! Bella Maison 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison bir süredir indirimlerle tüketiciyi hesaplı fiyatlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Bella İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alp Akın tarafından kuruldu.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Alya Bella nerede?

Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları 5.5 milyon TL’den başlıyor. Peki Alya Bella projesi nerede? Alya Bella nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Bella Maison şubeleri Haberi

Bella Maison şubeleri

Son yıllarda hareketlenen ev dekorasyonu pazarına yeni bir marka daha giriyor. Cezayir'e giderek ülkenin en büyük mobilya hammadde tedariğini sağlayan şirketini kuran Tan Ailesi, "Benim güzel evim" anlamına gelen Bella Maison markasıyla önümüzdeki beş yılda 60 mağaza açmayı hedefliyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, 25 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını söylüyor.



Konut sektöründeki büyüme ev dekorasyonu sektörünü de hareketlendiriyor. Pazarın büyüklüğünün 70 milyar dolara ulaştığı tahmin ediliyor. English Home, Madam Coco, H&M, Zara gibi şirketlerin ardından LC VVaikiki gibi dev perakendeciler de bu alana yönelmeye başladı. Pazar potansiyeliyle pek çok yatırımcının markajına girmeye devam ediyor.


Bunlardan biri de Tan Ailesi oldu. Tan Ailesi 2001’den bu yana Cezayir’de yatırım yapıyor. 2001 yılında Türkiye’den Cezayir’e giderek ülkenin en büyük mobilya hammadde tedariğini...