29 / 03 / 2024

Benim Doğum Günüm 19 Mayıs

Benim Doğum Günüm 19 Mayıs

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Osmanlı'dan günümüze kira çıkmazı'' analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü'ne özel en anlamlı mesaj örnekleri neler? 

Haziran ayının en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü kutlamaları başladı. Bu anlamlı günü bir mesajla kutlamak isteyenler özel mesaj arayışına başladı. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlar...

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

Arefe günü resmi tatil mi? Özel sektör arefe günü yarım gün mü? Arefe günü bayram mesaisi sayılır mı?

Arefe gününe dair sorulan soruların, Kurban Bayramı yaklaşılırken sıklaştı. Arefe günü resmi tatil mi değil mi? İşte detaylar!

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Yarım gün çalışan anneler en az 18 bin 438 TL'den yararlanacak! İşte detaylar...

SSK'lı yeni doğum yapan annelere doğum sonrası yarım çalışma-tam maaş imkanı sunuluyor. Peki, hangi anneler bu destekten faydalanıyor? İşte ayrıntılar...

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

Kaç gün oruç tutulacak? 30 gün mü yoksa da 29 gün mü?

Ramazan ayı, Hicri takvimin 9. ayı olarak her yıl hilalin görülmesiyle belirlenen başlangıç ve bitiş tarihleri nedeniyle farklı uzunluklarda sürüyor. Bu yıl, Ramazan ayının başlangıç tarihi 22 Mart Çarşamba günüydü ve son günü 20 Nisan Perşembe olarak belirlendi.

Benim Doğum Günüm 19 Mayıs Haberi

Benim Doğum Günüm 19 Mayıs

AND Gayrimenkul tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak hazırlanan film, yalnızca bir evden yola çıkıyor.

Bir gayrimenkul projesi reklamı gibi başlayan ve evin özelliklerini beklenmedik bir şekilde anlatan film, sürprizi sona saklıyor. Film boyunca bahsedilen evin aslında Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev olduğu anlaşılıyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim doğum günüm 19 Mayıs’tır” sözüyle devam eden ve Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ikonik siluetiyle sona eren filmde Atatürk’ün doğduğu ev ‘’büyük ve güzel ev’’ metaforuyla, Türkiye ile bağdaştırılıyor.

Filmi AND Gayrimenkul’ün sosyal medya hesaplarının yanı sıra, markanın Youtube kanalından da izlemek mümkün.