26 / 04 / 2024

Berat Albayrak yatırım açıklaması

Berat Albayrak yatırım açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekin Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dağhan Berat Karaman tarafından kuruldu.

Berat Albayrak: Firmalara 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ithalatı azaltıp ihracatı artıracak yatırımları desteklemeye devam ettiklerini belirterek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi' ile firmalara 10 yıl vadeli 400 milyon liraya kadar yatırım desteği sağlanacağını aktardı.

DMM Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMM Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Albayrak tarafından kuruldu.

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Silivri'de  5 milyon 506 bin 918 TL sermaye bedeli ile İlhan Albayrak, Orhan Albayrak ve Yeşim Albayrak Mete ortaklığında kuruldu. 

Özbekistan’dan Türk devlerine yatırım daveti!

Albayrak Holding’i ziyaret eden Özbekistan İpoteka Bank Başkanı Omon Musayev, ülkesindeki iş imkanlarını anlatarak, Türk devlerine yatırım çağrısı yaptı.

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Sna Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Sna Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Aslı Sena Albayrak tarafından Bakırköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tekirdağ'da yatırım projeleri devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da gerçekleştirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı.

Albayrak Holding yeni yatırım arayışında!

Türkiye'nin en köklü gruplarından biri olan Albayrak Holding, 2017'de de uluslararası ticari ortaklık, yatırım ve projeler için çalışıyor.

GES'te 1 milyar doları aşacak yatırım için ilk adım!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Konya-Karapınar'a yapılacak güneş enerjisi yatırımına ilişkin, "Bu yatırım bugün itibarıyla 1 milyar doların üzerinde, fabrika ayağını da düşününce en az 300 milyon dolar daha eklenecek.

Berat Albayrak yatırım açıklaması Haberi

Berat Albayrak yatırım açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bir girişimcinin iş yeri açma süresinde Türkiye'nin, pek çok gelişmiş ülkeye göre önemli bir mesafe katettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Albayrak, "2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye, 190 ülke arasında 60. sıradayken bugün 33. sırada. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!" diye konuştu.

Berat Albayrak: Ekonomimiz adım adım yeniden...