24 / 04 / 2024

berda inşaat Envarev satış ofisi

berda inşaat Envarev satış ofisi

Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen projede dairelerin alanları 80 ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları!

Envarev Rezidans Berda inşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Samandıra'da hayata geçiriliyor. Envarev Rezidans Sancaktepe fiyatları dairelerin metrekaresine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projenin teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtildi.

Berda İnşaat Envarev nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Envarev Konutları fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Berda İnşaat Envarev nerede?

Berda İnşaat Envarev projesi!

Berda İnşaat Envarev projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Berda İnşaat Envarev projesi 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

Berda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Gönültaş, Murat Özhüsrev tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta Çekmeköy, Merkez Mahallesi, Erenler Caddesi'nde kuruldu.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

berda inşaat Envarev satış ofisi Haberi

berda inşaat Envarev satış ofisi

Daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Envarev Konutları'nın 2017 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Sancaktepe Envarev iletişim için 0216 561 0212 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Proje dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor. 


Berda İnşaat tarafından hayata geçirilen Envarev Rezidans'ta 213 adet konut ve ticari üniteler bulunuyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 80 metrekare, maksimum 161 metrekare olarak tasarlandı.


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen Envarev Berda İnşaat Evleri 11 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 75'lik kısmı yeşil alandan oluşuyor.


Envarev Sancaktepe'de otopark, çocuk oyun parkı, fitness salonu, yürüyüş parkuru, açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, süs havuzu, sauna, basketbol-voleybol sahası gibi ortak kullanım alanlarına...