28 / 03 / 2024

Bergama Katlı Otopark Projesinde son durum

Bergama Katlı Otopark Projesinde son durum

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan ve Bergama Eski Cezaevi'nin olduğu yerde yapılan, Bergama Belediyesi Katlı Otopark Projesi'nde sona yaklaşıldı.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Bergama Katlı Otopark Projesinde son durum Haberi

Bergama Katlı Otopark Projesinde son durum

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan ve Bergama Eski Cezaevi'nin olduğu yerde yapılan, Bergama Belediyesi Katlı Otopark Projesi'nde sona yaklaşıldı. Toplam kullanım alanı 13 bin metre kare olan otoparkın, 2650 metrekarelik zemin katında 9 adet iş yeri ile yaklaşık 1000 metrekarelik bir alışveriş merkezi yer alacak. 3 Katı kapalı, 4'üncü katı açık olan otopark 350 araçlık kapasiteye sahip.


350 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK


Otopark'ta hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; "Kent merkezinde yapımını sürdürdüğümüz 350 araçlık otoparkımızın hizmete girmesiyle Bergama'nın ciddi sorunlarından birini daha çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi. Başkan Gönenç, "Bergama Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal durumlarıyla ilgilenen, yoksullukla mücadele eden, yaşamı kolaylaştırmayı ve çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir gelecek bırakmayı hedefleyen bir politika izlemeye devam...