18 / 04 / 2024

Bergama Madencilik üretim için gün sayıyor

Bergama Madencilik üretim için gün sayıyor

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Efsane Silis Kumları Üretim Pazarlama İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Silis Kumları Üretim Pazarlama İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici tarafından kuruldu. 

E-Mak, İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016'da sergilendi!

Simge Group bünyesindeki E-Mak Münih’teki "İnşaat ve Madencilik Fuarı BAUMA 2016"da en yeni ve en teknolojik ürünlerini sergiledi. E-Mak’ın 600 ton ağırlığındaki entegre asfalt üretim sistemi büyük ilgi gördü.

Bergama Madencilik Akhisar’da iki tesis kurdu!

Perlit madenciliği alanında bölge lideri olmayı hedefleyen Bergama Madencilik, hem üretimini artırmak hem de katma değeri yüksek ürünlere imza atmak için atağa geçti. 100 milyon dolara iki tesis kuran şirket, üretim için gün sayıyor

Çullas Grup Ege'de yatırımlarını hızlandırdı!

Çullas Grup şirketlerinden Bergama Madencilik, Bergama'dan sonra Aliağa ve Akhisar Organize Sanayi Bölgeleri'nde toplam 110 dönüm alan üzerinde kuracağı iki yeni fabrikasını önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Çullas Grup 2 yeni fabrikasını 2015'de hizmete sunacak!

Bergama Madencilik yeni yatırımlarla büyüyecek. Dünyanın sayılı perlit üreticilerinden Bergama Madencilik ’i bünyesinde barındıran Çullas Grup, Aliağa ve Akhisar OSB’lerde 2 yeni fabrikasını hizmete sunacak

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den 'devir' açıklaması!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Silopi Elektrik ile birleşmesine ilişkin alınan yönetim kurulu kararlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Birleşme Silopi Elektrik bünyesinde olacak.

Hüseyin Vatansever: Bergama OSB enerjide üretim merkezi olacak!

Bergama Organize Sanayi Bölgesi olarak Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Üretim Merkezi olma misyonunu benimsediklerini dile getiren Hüseyin Vatansever, bu alanda yatırım düşünen firmaları beklediklerini dile getirdi.

Park Elektrik Üretim kurumsal yönetim derecelendirme notunu güncelledi!

Park Elektrik Üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Üretim kurumsal yönetim derecelendirme notunu güncelledi.

Hisar Madencilik, üretim kapasitesini artırdı!

Kombassan Holding kuruluşlarından Hisar Madencilik, Aydın ve Aksaray'da olmak üzere iki fabrikada mikronize kalsit imalatı yapıyor. Aydın fabrikasıyla birlikte toplam üretim kapasitesini 12 bin ton/aya çıkardı...

Eski Sümerbank Tekstil Fabrikası, Bergama Meslek Yüksekokulu oldu!

Eski Sümerbank Tekstil Fabrikası, Bergama Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokolle üniversite oldu. okuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu, ilk eğitim öğretim yılına üç bölümle başladı.

Antalya'da ilköğretim okulu inşaatı yapılacak!

Antalya İl Özel İdaresi, Antalya Aksu Yurtpınar Gazi İlköğretim Okulu inşaatı yapım işi yapılacak!

Bergama Madencilik üretim için gün sayıyor Haberi

Bergama Madencilik üretim için gün sayıyor

Bergama Madencilik, inşaat başta olmak üzere tarım, seracılık, gıda, metalurji, seramik ve cam, ilaç, kimya gibi pek çok alanda kullanılan perlit üretimi için yatırımları hızlandırdı. Şirket, Aliağa ile Akhisar’da 100 milyon dolara hayata geçirdikleri ve yapımı halen süren tesislerinde bu yıl içinde üretime başlamayı hedefl iyor. 


Çullas Group şirketlerinden Bergama Madencilik İzmir, Manisa, Çanakkale ve Ankara’daki toplam 5 bin 752 hektar alana yayılmış 10 sahadan elde ettiği perlitleri Bergama ve Konya’daki tesislerinde işliyor. Firma, perliti hem ham hem de son ürün olarak pazara sunuyor. 


Şirketlerini 2004’te kurduklarını söyleyen Çullas Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çullas, “2006’da 34 bin 500 metrekarelik, tam otomasyonlu üretim teknolojisine sahip perlit kırma eleme ve genleştirme tesisini hayata geçirdik. Şu an 10 perlit madenimiz ve iki perlit...